1 Юли, 2017 20:00 2 753 0

На какво ни научиха филмите

  • кино-
  • филм-
  • филми-
  • урок-
  • уроци-
  • клише-
  • комедия-
  • екшън
На какво ни научиха филмите - 1
Снимка: Shutterstock

Някои клишета от киното са толкова вкоренени в мозъците ни, че просто не можем да спрем да си представяме как се случват и в реалния живот.

Именно затова, ако се чудите как да навигирате съдбата като по филмите, тук сме събрали най-важните уроци, на които киното ни е научило през десетилетията.

1. Ако решите да се преместите в друга държава за постоянно, знайте: в последния момент „единственият“ мъж ще се втурне на летището, ще ви умолява да останете и ще ви признае огромната си любов към вас

2. Маниак е влязъл в дома ви и е избил всичките ви приятели? Най-правилното нещо, което можете да направите е да претърсите всички стаи, по възможност без да включвате осветлението никъде. За най-добри резултати слезте в мазето, крещейки: „Има ли някой тук?“

3. Запомнете веднъж завинаги: очилата са най-добрата дегизировка! Дори майка ви няма да ви познае, ако си сложите един чифт очила.

4. Абсолютно всяка бомба има екран със светещи в червено цифри, отброяващи назад до 0. Ако не успеете да обезвредите това чудо преди да изтече времето, не се тревожете – избухването ще е толкова силно, че вятърът, предизвикан от него ще ви пренесе на безопасно място без драскотина.

5. Всички охранителни камери записват видео с безупречно качество, така че ще можете винаги да приближите и да разпознаете престъпника.

6. Момичетата са ужасно непохватни: те постоянно се спъват без причина, и то само, за да паднат в красив непознат мъж.

7. Винаги, когато човек се събуди от кошмар, той или тя сяда в леглото моментално и започва да вика (в крайни случай - да диша тежко). В повечето случаи, когато това се случи, има пълнолуние и луната се вижда ясно през прозореца.

8. Никога не сте получавали целувка под дъжда? Има нещо нередно с вас!

9. Да си взимате душ, когато сте сами вкъщи, е много лоша идея!

10. Пазете се от огледала! По някаква причина те са любимото място за криене на всякакви чудовища, демони, призраци и пр.

11. Целият свят е започнал да използва чаршафи във формата на буквата „L”: онзи тип, който покрива само долната част на мъжкото тяло, но пък перфектно покрива гърдите на жената.

12. И последно, ако ви загрози каквато и да е опасност, не забравяйте да извикате: „НЕ-Е-Е-Е-Е-Е!“

P.S. Подхождайте с чувство за хумор!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА