Last news in Fakti

4 Юли, 2017 12:47 3 956 2

Миа Стоичкова ще види България за пръв път

  • мика стоичкова-
  • миа-
  • дъщеря-
  • българия-
  • посещава-
  • за първи път-
  • пътуване

Дъщерята на футболната ни легента се връща в родината си, като този път е взела и 9-месечната си дъщеря

Миа Стоичкова ще види България за пръв път - 1
Снимки: Facebook

Мика Стоичкова се връща у дома, но този път не е сама. Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков води със себе си 9-месечнат си дъщеря Миа, която за пръв път ще стъпи на българска земя.

Мика, която е много активен потребител в социалните мрежи, най-вече Facebook и Instagram, публикува снимки, за да оповести началото на това първо презокеанско пътуване на Миа.

С първата снимка, Мика оповести своето завръщане в родината, като показа двата куфара, в които вече почти е събрала багажа си и написа: "On the road again (Отново на път)... БГ-тайм ❤️🇧🇬". Публикацията ѝ изглеждаше съвсем обикновена - една българка, живееща в чужбина, развълнувано оповестява на света, че се прибира у дома.

Миа Стоичкова ще види България за пръв път

Втората снимка обаче, разкри защо това пътуване до България е толкова специално. Тя е направена на Международното летище в Маями където, освен Мика се намират и малката Миа и нейният баща - Айкут, който я носи в кенгуру на гърдите си. Момиченцето, което в края на миналия месец стана на 9 месеца се усмихва загадъчно... дали защото знае, че ѝ предстои дълго пътуване към далечна и непозната страна, която ще види за първи път?! Текстът към тази снимка също издава, че внучката на Стоичков му отива на гости.

"Моята малка редовна пътничка", написа нейната майка във Facebook.

Миа Стоичкова ще види България за пръв път

Мика и семейството ѝ живеят в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борис

    7 0 Отговор
    И?С погача на летището ли да я чакаме?Това като много важна новина ли трябва да се приеме?
  • 2 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 0 Отговор
    После ше ни обеснява като порасне какъв бизнес нюх е имала и затова е толкова успешна в бизнеса а ние сме мързеливи и негативни и прости и затва сме бедни....а дедото ако не беше правил далавери и измами с групировките навремето внучката немаше да се роди с златна лъжица и да е горделива