Last news in Fakti

5 Юли, 2017 17:24 4 284 5

Чудовището от Лох Нес – легенда или истина (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • чудовище-
  • снимки-
  • лох нес-
  • езеро

„Неси“ беше заснета от стара двойка

Чудовището от Лох Нес – легенда или истина. Този стар спор беше възбуден отново, пише британският в. „Експрес“.

Двойка пенсионери от Австралия са виновниците спорът за Лох Нес да е на дневен ред. Става дума за Питър Джаксън, 64-годишен пенсиониран инженер, и неговата съпруга, Филипа Уърйн, 60-годишен пенсиониран адвокат, от Сидни, Австралия, минавали покрай огромното сладководно езеро Лох Нес в шотландските планини, когато забелязали „нещо голямо и бързо да се движи във водата“.

Старата двойка отбила от пътя и с помощта на мобилен телефон успяла да заснеме няколко изключителни снимки на чудновато създание, плуващо във ледените води.

Това се случило в 17.18 ч., на около четири мили южно от руините на замъка Уркхарт – едно от най-посещаваните места от туристи, надяващи се да видят със собствените си очи легендарното морско чудовище от Лох Нес.

"Знам, че видях нещо, нещо голямо, така че ще държа ума си отворен за всички възможни обяснения на това, на което аз и жена ми станахме свидетели", казва Питър.

Гари Камбъл, регистратор на наблюденията в Лох Нес, заяви: "Страхотно е, че технологията на смартфоните отново позволи на посетителите в района да заснемат нещо необичайно в езерото.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 луди луди жаби

    21 0 Отговор
    Мине не мине и някой "види" чудовището, като почнат да намаляват приходите от туризъм ;)
    Това е най-изтърканатар еклама и маркетинг, но не спират балъците, които да й се връзват. И какво "чудовище" е това на никой не е навредило, напротив само пари им прави ;)
  • 2 незнайко

    17 0 Отговор
    Поредната тъпотия. Ако е нещо незнайно, защо корабчето мина и замина, а не спря ? Може би го виждат всеки ден от този плавателен съд.
  • 3 болшевик

    14 1 Отговор
    Чудовищата от Позитано-20 са много по страшни и опасни за хората
  • 4 Алираза

    5 0 Отговор
    Абе тая стара двойка маи трябва да си купят очила с по-голям диоптер.
  • 5 П.И

    9 0 Отговор
    Шотландски виц :Чуждестранни туристи питат шотландски жител от района на лох нес кога могат да видят чудовището.Шотландеца отговаря ,,След няколко чаши уиски,,