15 Юли, 2017 16:56 1 949 1

Шая Лебьоф призна, че е алкохолик

  • лебьоф-
  • полиция-
  • проблеми-
  • алкохолизъм-
  • признание

Актьорът се извини на полицаи, с които се е държал грубо

Шая Лебьоф призна, че е алкохолик - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата от „Трансформърс“ Шая Лебьоф призна, че е пристрастен към алкохола и публично се извини за поведението си. Поводът за неговото разкаяние стана инцидент, в който той се е държал грубо с полицаи.

31-годишният актьор попадна в ареста в Савана, щата Джорджия, след като оказал съпротива на полицейски служители.

Лебьоф благодарил на полицаите, които са го арестували. На 12 юли на страницата му в Twitter се появи пост, в който той признава своята алкохолна зависимост и се извинява. В статуса в социалната мрежа той споделя, че се срамува от поведението си и не го оправдава. Уверява, че са му достатъчни извиненията и искрено съжалява за постъпката си пред органите на реда.

Шая разказва, че от дълго време се бори със зависимостите, активно се опитва да води трезв живот и се надява да му бъдат простени грешките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бол

    3 3 Отговор
    С тия гейски филми се е здухал яко....,кавал!