19 Юли, 2017 01:15 6 687 4

3-тонна тръба премаза автомобил, шофьорът - невредим

  • тръба-
  • премаза-
  • автомобил-
  • флорида
3-тонна тръба премаза автомобил, шофьорът - невредим - 1

Шофьор на лек автомобил оцеля по чудо, след като колата му бе премазана от 3-тонна тръба на магистрала в американския щат Флорида, предават местните власти, цитирани от WSB-TV.

В събота Хесус Ескобар се движел по главен път в Ориндж Каунти, когато бил задминат от тежкотоварен камион, носещ метал за скрап. Именно тогава огромният сегмент се изтъркулил настрани и се стоварил върху минивана.

Някак си Ескобар, който е баща на три деца, успял да се измъкне изпод смачканите ламарини само с охлузвания. Съпругата пък вярва, че единствената причина мъжът ѝ да е жив е Исус Христос, на когото неслучайно е кръстен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Public Owner

    21 4 Отговор
    Къде са сега разни дървени професори и философи, че само в България можело да се случи такова нещо. Много хора живеят в някакъв измислен свят и си мислят, че на запад всичко е перфектно. Перфектни държави няма поради простата причина, че няма перфектни и безгрешни хора на тоя свят!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 VWandMercedes

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Public Owner":

    Не, сега ще се появи някой трол да напише, че това само в САЩ може да стане.А следващия път, когато стане подобно нещо в Русия, се появява трол от другия отбор да хейтва.
    Чудно ми е на ден или на трол/пост си взимат хонорара хихи
  • 3 Баш Путинофилски Трол

    6 4 Отговор
    Нормално за Кравария!
  • 4 Мунчо

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Public Owner":

    Разликата е там, че човекът вероятно ще осъди фирмата, чиято собственост е камиона и ще взене тлъста сума, а у нас щеше да отнесе акт за несъобразена скорост и щеше да е съпричинител.