Last news in Fakti

23 Юли, 2017 14:07 23 620 23

Орхан Мурад защити скандалния клип на дъщеря си

  • орхан мурад-
  • защити-
  • скандален клип-
  • дъщеря-
  • сузанита-
  • песен-
  • луцифер и буда

За да станеш известен, тръгваш с провокация, каза изпълнителят

Орхан Мурад защити скандалния клип на дъщеря си - 1

14-годишната дъщеря на фолк изпълнителя Орхан Мурад стана център на внимание и обект на гневни критики заради скандалния музикален клип, към нейна песен, който се завъртя из интернет през последната. Ядосаният баща се появи в медиите, за да покаже подкрепата си към Сузи и да я защити.

"Таргетът е такъв! Това ли е проблемът на държавата, че не мога да видя какви ги върши дъщеря ми?!", избухна Мурад в ефира на bTV, като добави, че в общи линии е запознат със съдържанието на клипа. "Все пак виждам през очите на моите близки. Знам, че е предизвикателна, туърква и т.н. Сега това са модерните неща", каза изпълнителят.

"Таргетът е такъв и песните са такива. Вече единствения начин да станеш известен е чрез провокация. Нормално е да го направи, след като по този начин се пробива", оправдава своята дъщеря незрящият певец.

Мнозина са на мнение, че визията и поведението на тийнейджърката в клипа не отиват на възрастта ѝ.

Орхан Мурад защити скандалния клип на дъщеря си

Сузи и баща ѝ обаче изтъкнаха, че в клипа тя играе роля, както правят повечето изпълнители.

„Всичко е клип, всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво означават? В живота е съвсем друг човек”, подчерта Орхан Мурад в предаването „Тази неделя” по bTV.

Той отбеляза, че е запознат със съдържанието на клипа, и знае, че в него има „туърквания и това, което се прави в почти всички клипове и песни както на западните изпълнители, така и на българските, защото ние сме бледо подобие и огледало на това, което се случва в истинския шоубизнес”.

„Сузи работи изключително независимо от мен. Тя не се съобразява дори и с моите музикални съвети, за съжаление. Моят съвет за в бъдеще е да разчита на моя музикален капацитет и да работим заедно по отношение на текстове и на всичко”, подчерта Орхан Мурад.

Орхан Мурад защити скандалния клип на дъщеря си


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    80 6 Отговор
    Щом бащата е ок щерката може да се разцепи като презряла диня. Всичко е роля. Като се изкъпе ще е като нова :)
  • 2 Трол

    34 15 Отговор
    А Орхан как е видял клипа?
  • 3 Гоуст

    48 3 Отговор
    Оставете ги! Щом Орхан не вижда нищо лошо какъв е проблема :)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хасан

    57 10 Отговор
    Прокурата трябва да се намеси ..не може да се афишира педофилия..14 годишна е...ех Орхане...забрави си своята турска култура

    Коментиран от #9, #14, #15

  • 6 свидетел

    42 3 Отговор
    Орхане, за много неща ще плачеш с твоята щерка. Днес в студиото я обърках с Мара отварачката - и това е дете на 14. Ама давай, щом ти харесва, бъдещето е пред вас.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Светослав

    30 2 Отговор
    Детето не може да пее!!!Рапа е провокация,ясно ми е,но това хлапе фалшиво блее!А че било роля,то и в порно филмите играят роля,в шоу бизнеса всичко е роля!Професионализма се постига!И всяко нещо с времето си!А парчето е скучно и монотонно!Текста,става!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 dron

    5 2 Отговор
    😆😆😆😅😅😅 Napravo golem smeh😆
  • 11 PlimP

    31 3 Отговор
    боли ме шмайзера кво мисли тъпия Орхан Мурад, въпросът е кво гледат и мислят днешните деца, ей там гол ще го бараме, щото такива, като малкото лекенце са им кумири
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 малка мида

    5 8 Отговор
    песента е блага а момата е згодна
  • 14 Оптимус

    5 18 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    Хасане, това не е педофилия, а шоу творчество. Педофилия е сексуални нещица с малолетни. А изнасилване е насилственно побой и секс с нежелаещо това лице от двата пола. За последното е редно да има смъртно наказание, но тия депутати не са хора, не са и Българи - преди българите трепеха разбойниците, а сега ги преизбират чак и на постове в годините. В последно време обаче се наблюдава обаче сритване от МВР и редица магистрати на не едно бандитче, но и за много няма шутове. Орхан е прав - щерка му е модерно амплоа и иска слава и старт в бизнеса с глас... Нищо лошо не прави мацката, за да я оплювате - това е стила и. Това е ню Моуд и тя гони успеха. Тя не е проблем на никого - има си слушатели за всеки стил. Защо всичко искате да контролирате и дирижирате повечето хора? Вас си не съдите, другите съдите? Диктаторчета зомбита сте... Аз бих съдил разбойниците и то смъртоносно, но не съм депутат и магистрат. Иначе щяха да прокълнат и Господ, Бедна ти е фантазията колко изобретателен съм и какви "добри" идеи имам към изродите... Мацката иска слава, нищо лошо не прави, тя е дръзка, агрессивна, ню Стайл фукалевене и няма грехове!
  • 15 Оптимус

    1 14 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    Нека е демокрация! Нека всеки има своят избор, какъв да бъде! Стига да не тормози, граби и осакатява и убива други невинни, той има право на своят избор! Ако граби, осакатява и убива невинни, редно е да умре! Такъв е Закона на Правдата, но не се прилага в кочината тук и често и в ЕС и другаде. Ако щеш вярвай, присъствувал съм на какви ли не соарета от получовеци, слушал съм какви ли не стилове, но и досега любима си ми остана българската народна музика. А там няма извращения, макар някои текстове да са абсурдни... Което доказва само едно - човек може да слуша всичко, но от себе си не може да избяга. Затова и не е добре да оплювате нито чалгата, ПопФолка, тая мадама с предизвикателното поведение никой и нищо, освен разбойнииците - те позорят човнешкото, Твореца на Човека! Как ще се облича, как ще пее, ако не тормози невинни, защо я подигравате и съдите? Пък знаеш ли, може би е по-точна и стойностна от хиляди външно примерни моралистки, а вътрешно коварни змии? Казано е - не плюйте грешниците, те са солта на живота! Защото зад всеки от тях може да се крие светия или бъдещ такъв! Но убивайте разбойниците - мошенници, крадци, изнасилвачи, обирджии на хора добитък имоти, лъжесвидетелии под клетва, осакатяващи, биещи и убиващи невинни хора - те са изметта на човечеството! Мен пък ме кефи мацката - а не е мой тип, признавам. Има хъс да пее и да пробие.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мерц

    6 1 Отговор
    Батал.
  • 18 Друг Гост

    12 1 Отговор
    Стига сте оправдавали провала си като родители с другите. Ами то гледало от клиповете и така прави. Едно дете като получи правилно възпитание и внимание от родителите си не става утайка. Масово не знаете какви ги вършат ангелчетата ви и като научите вместо да им се скарате вие ги защитавате. А за тази мома има си родители те да си и мислят. Както Гери-Никол и други.
  • 19 Радо

    11 3 Отговор
    Чалгата трябва да се забрани със закон в тази държава, а тези които я проповядват, трябва да бъдат съдени - това като първа стъпка към оздравяване на държавата ни...навремето в Турция са забранили кьочеците.
  • 20 Vasik Atanasova

    3 2 Отговор
    е кво да прави баща е
  • 21 Бай Тошо

    4 1 Отговор
    На 14 моите комшии имаха по две деца вече, така че всичко е в норми с момичето
  • 22 по темата

    0 0 Отговор
    Еы тази мома така яко ще и цъфне розата, че после ще има цъфтеж не само май, но целогодишно, а окопаващите я ще го правят по няколко пъти дневно, а бащата ще е доволен от новата роля на щерката, понеже такава е модата вече.
  • 23 Порнопейски съюз

    0 0 Отговор
    За съжаление е не само физически сляп...