Last news in Fakti

30 Юли, 2017 00:30 7 852 0

Най-добрият начин за сдобряване - секс!

  • секс-
  • сдобряване-
  • скандал
Най-добрият начин за сдобряване - секс! - 1
Снимка: Shutterstock

Най-доброто сдобряване според мъжете след скандал с партньорката е сексът, докато жените предпочитат откровеното извинение.

Резултатите от психологическо изследване със специални въпросници на американски учени от "Bucknell University" в Пенсилвания сочи, че представителите на двата пола имат доста различни разбирания за ситуацията след скандала.

Мъжете са най-доволни, ако правят секс за сдобряване с партньорката, тъй като по този начин това означава, че още е достъпна за интимни ласки и не означава край на връзката, коментира ръководителят на проучването проф. Джоел Уейд.

Жените нямат сексуални очаквания от мъжете, а единство формалното извинение, което по възможност да бъде придружено със сълзи в знак на разкаяние.

Жените обръщат повече внимание на емоционалния аспект от страна на партньора след скандала, тъй като отделеното време заедно за обсъждане на причините за кавгата ще засвидетелства родителската му ангажираност, пише Ladyzone. Това в подсъзнанието на жените е "сигнална лампичка" за бъдещо стабилно семейство, в което жените предпочитат да инвестират времето си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА