1 Август, 2017 00:30 8 288 10

Най-скъпите жени според зодията

  • зодия-
  • жена-
  • риби-
  • лъв-
  • везни
Най-скъпите жени според зодията - 1
Снимка: Shutterstock

Никой не харесва евтиното, дори и когато става въпрос за избор на партньорка. Вярно е, че жените, които имат по-високи изисквания към любимия си, не са лесни - те смятат, че това е единственият начин да живееш достойно. Да изискваш и да даваш - за някои това е магията на любовта. Някои хора са склонни да ги наричат меркантилни, материалистки, използвачки - с две думи - жени, които търсят мъже с пари. И това е основното им изискване. Ето и кои са зодиите, които просто държат да обичат богат мъж. Бедните красавци изобщо не са им интересни и са склонни да подминат чувствата им с лека ръка:

Везни

Везните не са меркантилни. Никак дори. Даже да ги засипвате с пари, няма да оценят това. Но ще оценят всеки жест на внимание, което означава да получават правилните подаръци, а не какви да е. Това означава – тези подаръци, които не всеки може да им даде. Красив предмет с антикварна стойност, например. Да, това е скъпо. Много скъпо.

Риби

Да обичаш жена Риби означава да й дадеш всичко. Ама абсолютно всичко. Направо отключвайте сейфа, вадете семейните бижута, предложете й кредитната си карта и...ако имате някакви джобни за деня - забравете за тях - жената Риби вече е измислила как да ви ги отмъкне с усмивка.

Лъв

На една Лъвица не ѝ е необходимо цялото състояние на мъжа ѝ. На нея ѝ е необходимо неговото, плюс още едно, още по-голямо. Това, което той може да заработи, докато Лъвицата милостиво му позволява да се намира редом до нея, пише Woman.bg. Отношенията ви с жена Лъв са правилната инвестиция в бъдещето. Ако, разбира се, ви харесва да притежавате виртуални пари, т. е. просто да се любувате на красиви картинки на банкноти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г.З.

    13 3 Отговор
    Става много мъже са зодия Глупец

    Коментиран от #2

  • 2 Скорпион29

    23 7 Отговор

    До коментар #1 от "Г.З.":

    Най много обичам да го бодна безплатно на някоя такава ,,много оперена" и после черта и започват да ме обикалят и да ме гледат злобно после раздува какъв съм боклук ама аз си знам как съм я боднал и по важното е че и тя си знае каква е проста

    Коментиран от #6, #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Къртев

    14 0 Отговор
    Ами не е вярно, моята жена е риби. Всичко, което изкарва, както и аз е в семейния бюджет. Даже аз харча повече за мен т.е. за моето хоби. Е нормално е една жена да се поддържа, като ходи по салони за красота и си купува дрешки, но не бих казал, че това и е приоритет. Защото, като заживяхме заедно бяхме с по 700 заплата на месец. Така, че всичко си е до човек, възпитание и визия за бъдеще време.
  • 8 БАЙ МИЛЕ

    24 1 Отговор
    НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВА ЗОДИЯ СИ....ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА......ВАЖНОТО Е ДА СИ ЧОВЕК !!!!

    ПО СЪЩАТА ЛОГИКА,ПО-ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ ОТ ДЕВАТА И ВОДОЛЕЯ НЯМА....
    ТЕ СА АБСОЛЮТНИ ЕГОИСТИ,ИНТЕРЕСЧИИ,ПОТАЙНИ,ИНТРИГАНТИ И КОГАТО ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ТЕ ИЗПОЛЗВАТ,ТЕ РАЗКАРВАТ НАЙ-БЕЗПАРДОННО ОТ ЖИВОТА СИ.....

    ТА ЗАТОВА ВИ КАЗВАМ....ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА.....
  • 9 гамена

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Скорпион29":

    Аверче и аз съм така, клатим ги яко и после следващата. Ще го правя докато престане да ми става

    Коментиран от #10

  • 10 пълен смях си

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "гамена":

    Споко, скоро ще престане да ти става! 😆