Last news in Fakti

31 Юли, 2017 20:00 2 310 1

Нещата, които носят щастие, освен перфектния партньор

  • щастие-
  • живот-
  • радост-
  • партньор-
  • връзка-
  • семейство-
  • любов-
  • деца
Нещата, които носят щастие, освен перфектния партньор - 1

Повечето хора са убедени, че щастието им зависи от това да се омъжат и да имат деца. Но всъщност има толкова много неща, които допринасят за щастието ни и обогатяват живота ни. Затова искаме да споделим с вас някои от най-важните житейски компоненти, освен перфектния партньор и три прекрасни деца.

Здраве и начин на живот

Здрав дух в здраво тяло. С добро здраве трудностите са по-слаби и животът се пълни с нови цветове: няма главоболие, настинка или схванати крайници. Наблюдавайте здравето си и спортувайте, за да поддържате форма.

Мечтаната работа

Не само заради парите, а и защото я обичате. В повечето случаи финансовият успех идва от работа, на която наистина се наслаждавате. Работа, която ви помага да намерите себе си и ви носи радост. Ако сте прекарали целия си живот работейки в банка, а винаги сте мечтали да бъдете дизайнер, рискувайте! Заслужава си!

Истински приятели

Те са толкова редки, колкото истинската любов. Истински приятел е човек, на когото се доверявате повече от себе си. Това е някой, който ви разбира напълно и споделя интересите и ценностите ви. Може да се смеете заедно и да плачете заедно, но най-важното: знаете, че може да разчитате на него. Веднъж откриете ли го, дръжте здраво.

Вдъхновяващи хобита

Хобитата и интересите са изключително важни за развиването на личността. Прекарайте време правейки нещо, което ви прави щастливи, нещо, което е забавно и ви помага да израствате като човек. Не се страхувайте да започнете нещо ново. Баба Моузес започнала да рисува на 76 от скука, а няколко години по-късно картините ѝ били продадени за милиони долари.

Спестявания и финансова независимост

Подгответе се за дъждовните дни. Някои хора наемат жилище, други рисуват, трети отглеждат цветя или просто спестяват пари. Каквото и да се случи утре, вашите спестявания ще бъдат полезни или на вас, или на близките ви.

Самоуважение

Ценете себе си и не позволявайте на другите да ви разсейват. Слушайте сърцето си и не задържайте нищо, което ви дразни или натъжава. Сменете средата си, ако има нужда. Намерете работа, на която трудът ви се цени. Скъсайте с човека, който ви притиска и се държи зле с вас. Защо толерирате нещо токсично от добрина?

Обичайте истинското себе си

Обичайте се. Грижете се за себе си. Гледайте хубави филми, правете си подаръци, яжте здравословно. Бъдете добри със себе си и не се тревожете твърде много.

Истинска любов

Започнете със себе си. Истинската любов се ражда надълбоко в сърцето и расте там, за да бъде споделена с другите. Способността да виждаме доброто у хората ни прави по-добри. Щастливите хора са истински красиви. Обичайте се и обичайте живота си. Само тогава ще сте на правилното място, където ще срещнете някой, който наистина ще ви обича.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FUCK OF

    6 0 Отговор
    КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ....

    ИМА ПАРИ....ИМА ЛЮБОВ...

    НЯМА ПАРИ...НЯМА ЛЮБОВ....

    ТОВА Е...