8 Август, 2017 20:00 2 370 1

Тъпите правила за срещите, които жените трябва да спрат да спазват

  • правило-
  • среща-
  • двойка-
  • взаимоотношение-
  • семейство-
  • мъж-
  • жена-
  • свалка
Тъпите правила за срещите, които жените трябва да спрат да спазват - 1
Снимка: Shutterstock

Прибирали ли сте вкъщи някога от среща, прекарвайки следващата седмица в подробен анализ на всичко, което сте казали и направили в страх да не съсипете нещо, преди да е започнало?

Не сте сами.

Светът на срещите е препълнен от „правила“, които не само карат жените да се чувстват сякаш са се провалили на изпит, но и че не са покрили всички възможни очаквания от страна на мъжа.

Тук разбираме тези правила на пух и прах и ви даваме нужната свобода.

1. Бъдете такива, каквито си искате.
Това се отнася за всички онези „алфа жени“, които са повече от запознати с това, че трябва да се държат по определен начин и да не бъдат себе си. Те са учени, че трябва да се държат мило, за да изглеждат по-женствени, каквото и да означава това.
И това казва на жените: „Просто казано, жените са заприличали твърде много на мъжете. Те са твърде силни, твърде умни, твърде „алфа“. Това може да е плюс в работата, но що се отнася до любовта, те са нежелани.“ Та затова и това правило е нежелано.

2. Спете с когото си искате.
Колко хиляди пъти е казвано на жените, че не трябва да дават най-ценното на първата среща? А колко пъти след първа среща питат мъжете „Е, пусна ли ти?“

Една полезна статия казва следното: „Този мъж никога няма да се чуди как изглежда голото ти тяло до неговото, защото вече го знае. Той няма да се чуди как е на усет кожата ти. Трябва да го държиш в напрежение, сякаш има нещо, което трябва да спечели.“

Защото да спечели мен като личност не струва нищо, така ли?

3. Носи колкото си искаш грим.
Изборът на тоалет за първата среща може да е съсипващо преживяване и за двете страни, но как да издокараш лицето си? Една статия казва, че мъжете предпочитат жени с малко грим. Супер за тях и кожата им без недостатъци.
Това си е твоето лице, прави с него каквото си искаш.

4. Ухай така, както си искаш.
Не днес, Сатана. Ако си мислихте, че статиите за жени се концентрират върху това как трябва да изглежда една жена, то чакайте да чуете за миризмата. Не казваме, че не трябва да се къпете три седмици и да очаквате, че някой ще е ок с това, но не казваме и че трябва задължително да ухаете или на ябълков пай, или на лавандула, както твърди една статия по въпроса.

5. Яж каквото искаш да ядеш.
Знаех си, че и това е част от правилата, защото жените не могат да ядат нищо без да им се налага да броят всяка една калория, количество мазнини и какво ли още не.
Но за да ви помогнем, тук сме събрали един списък с храни, които в никакъв случай не трябва да ядете, според статтиите по въпроса: „Червеното месо изпраща съобщение, че тя е непретенциозна и спокойна. Че не е обсебена от теглото си, слаба е и няма никакви проблеми с храненето.“

Храната не се е научила да праща никакви съобщения и едва ли скоро ще го направи.

6. Пиши му тогава, когато си искаш.
Най-вероятно успешно сте преминали през първата среща: облекли сте се, гримирали сте се, хранили сте се и сте се държали добре. Честито.
Ами сега? Не сте го чували през последните 24 часа и понеже сте човешко същество с правилно функциониращи десет пръста на ръцете, ви се ще да му пратите съобщение. Но всички онези статии ви казват, че понеже не сте мъж, нямате право да докосвате клавиатурата. Освен, ако не искате да останете сама завинаги? Просто му прати тъпото съобщение!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    1 0 Отговор
    Да спиш с когото си искаш?!?!? Страхотен съвет!!!! После кой ще те вземе изтърбушена с хастара на обратно?!?!? Жената трабва да се себеуважава и да не си разтваря краката на който и намигне! Достойнство,достоен живот!!!