Last news in Fakti

16 Август, 2017 02:41 4 540 7

Лесбийският секс, който не влезе в "Игра на тронове"

  • игра на тронове-
  • секс-
  • сцена

Сцената е част от книгите, но не и от продукцията

Лесбийският секс, който не влезе в "Игра на тронове" - 1
Снимка: YouTube

„Игра на тронове“ е сериал, в който сексуалните сцени не са изключение. В една от книгите обаче има сцена, която не е пресъздадена в сериал, съобщава „Сън“.

Става въпрос за описание на сцена с участието на главната героиня Денерис. В нея тя има интимен контакт със своята прислужница Ири.

„Слугинята сложи ръка на гърдата си, след което захапа зърното й. Нейната ръка се пусна по меката извивка на корема и премина през фината й сребриста коса. След това тя започна да работи между бедрата й.

Мина само минута, когато краката й се изкривиха, гърдите й се надигнаха и цялото й тяло потъна. Тя изпищя. Ири не каза нищо. Тя просто се сви и се върна в спалнята си, след като всичко свърши.“

Това е част от съдържанието на книгата „Вихър от мечове“ на Джордж Р.Р. Мартин. Този сегмент не е отпечатан в някое от изданията на книгата.

Той не влиза и в сериала. В продукцията Денерис е представена като единствено привлечена от мъже.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    5 1 Отговор
    Това я вярно, но малко подробности:
    Сцената наистина е била в сценария и е трябвало да се играе, но Емилия Кларк - актрисата, която играе Денерис Таргериан категорично е отказала да играе тази сцена. Тя дори е искала да напусне заради това, тръгнала е да си ходи и в последния момент са махнали сцената само заради нея. Тя е имала проблеми и с други секс сцени, не е само това.
  • 2 Евала

    4 1 Отговор
    Най-после някой да направи нещо разумно!
    Писна ми от лесбо-п...раски мотиви - доста филми и сериали отказах заради тях.

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Евала":

    Те клиповете по музикалните програми вече наблядат на обратните и като си пуснеш музика детето пита защо тези каки или батковци се целуват. Отврат, няма дори часово ограничение.
  • 4 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Горкия български език . Какво трябва да понесе в горното писание. Горкия български нород, който се възмущова от това кой с кого спи, а не му дреме за неграмотността.
  • 5 mire

    1 0 Отговор
    Ми права си е К..а си е К..
  • 6 LUKAS

    1 0 Отговор
    Ne e verno ima lesbiiska scena kogato se uchi da zadovoljva svj xal Drago
  • 7 LUKAS

    0 0 Отговор
    Ne e verno ima lesbiiska scena kogato se uchi da zadovoljva svj xal Drago