Last news in Fakti

15 Август, 2017 12:41 3 293 0

Страстната целувка на Кейти Пери и Орландо Блум. Двамата отново са заедно?

  • целувка-
  • кейти пери-
  • орландо блум-
  • събраха се-
  • отново заедно-
  • връзка заедно?

Двамата обявиха раздялата си през февруари, но изглежда отново са се събрали

Страстната целувка на Кейти Пери и Орландо Блум. Двамата отново са заедно? - 1
Снимки: shutterstock

Американската певица Кейти Пери и британският актьор Орландо Блум изглежда са дали втори шанс на връзката си.

Двамата са били забелязани да се прегръщат и целуват по време на концерт на Ед Шийран в Лос Анджелис, а след това и как отпрашват заедно върху мотора на Блум. Музикални фенове, станали свидетели на този акт на интимност през уикенда, разкриват за американското онлайн издание E! News:

"Те определено изглеждаха така, сякаш са се събрали отново - прегръщаха се през по-голямата част от времето. Кейти периодично присядаше в скута на Орландо и двамата постоянно си разменяха целувки".

Пери и Блум се разделиха през февруари 2017, след продължила близо една година връзка. Тогава се заговори, че причина за раздялата им е нежеланието на 40-годишния актьор да се задоми отново, докато 32-годишната Пери копнеела за семейство и деца.

Орландо Блум има 6-годишен син Флин от брака с бившата си съпруга Миранда Кер. Кейти Пери се омъжи за британския комик Ръсел Бранд през 2010 г., но на следващата година подаде молба за развод.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА