Last news in Fakti

18 Август, 2017 18:30 3 347 2

Луд търси жена, която да му роди мистично бебе на затъмнението

  • затъмнение-
  • слънчево затъмнение-
  • обява-
  • майка-
  • жена-
  • оплождане-
  • забременее-
  • свръхчовек-
  • еволюция

Авторът на налудничава обява иска да открие жена, с която да създаде нова раса от свръх хора

Луд търси жена, която да му роди мистично бебе на затъмнението - 1

Някъде по западното крайбрежие на САЩ един мъж търси своята партньорка — в живота, в любовта и най-важното — в създаването на наследник — мистично бебе на затъмнението, чиято съдба е да изведе човешката раса към нейната златна ера.

Може и да ви звучи налудничаво, но авторът на обявата, публикувана в американския сайт Craigslist, изобщо не се шегува. Той търси жена, която да забремени по време на слънчевото затъмнение на 21 август.

Според местния информационен сайт Oregonian, обявата е пусната от частно лице от залива на Сан Франциско в секцията "Партньори по занимания" на Craigslist.

Авторът ѝ твърди, че е 40-годишен европеец с проста мисия: да създаде "следващото ниво от човешката еволюция" по време на пълното слънчево затъмнение, което ще се случи в края на месеца.

И ако споменатото до тук все пак не е достатъчно примамливо за дамите, предложението е подсладено с още малко информация за етническата принадлежност на мъжа, от който ще тръгне новата раса от свръххора.

"Моето наследство е силно и чисто. Моята външност, инстинкти, знания и сила са 100% чисти и 100% смъртоносни", пише в обявата.

Без съмнение ще се съгласите, че този мъж знае как да накара една жена да се чувства сигурна и в безопасност.

И след всички тези бръщолевеници и врели не кипели, няма как да ви изненадаме като ви кажем, че той търси "достойна жена със силни гени, красота и интелект."

В обявата също е описан подробно и самият акт на съвкупление, по време на който, в онзи конкретен момент, телата, чакрите и оргазмите на двамата ще застанат в права линия с планетите, Вселената и Всичко останало, за да заченат това мистично бебе на затъмнението.

Както посочва Oregonian, схващането на анонимния любовник за възпроизвеждането и зачеването е напълно погрешно. На сперматозоидите им трябва време, за да достигнат до яйцеклетката и да я оплодят, което означава, че жената може да забременее от няколко часа до няколко дни след половия акт. Вероятността за забременяване точно в момента на пълното слънчево затъмнение е доста нищожна, но нека позволим на Казановата от Craigslist да запази илюзиите си.

Макар тази обява да е била свалена от мрежата, само няколко дни след публикуването ѝ, тя все още може да бъде прочетена в целия ѝ блясък и невероятност в прехвалена секция в сайта, наречена "Най-доброто от Craigslist".

Луд търси жена, която да му роди мистично бебе на затъмнението


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    да вземе моята
  • 2 1234

    0 0 Отговор
    Като му гледам разсъжденията може да приличат на него свръх глупаци.