Last news in Fakti

19 Август, 2017 15:14 2 384 0

Ева Лонгория също реши да се пробва в модата (СНИМКИ)

  • актриса-
  • мода-
  • модна линия-
  • ева лонгория-
  • ню йорк-
  • модна линия-
  • седмица на модата

Актрисата пуска своята първа модна линия по време на седмицата на модата в Ню Йорк

Ева Лонгория също реши да се пробва в модата (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Ева Лонгория е поредната звезда, която прави опит да блесне като моден дизайнер.

Броени седмици делят 42-годишната актриса от нейния дебют в света на модата, който ще се случи в средата на септември, по време на нюйоркската седмица на модата, съобщава модният сайт WWD.

Заедно с още две добре познати имена от малкия и големия екран - Росарио Досън и Алисия Ранър, латоноамериканската актриса ще представи своята първа модна линия.

Лонгория отдавна мечтае да бъде дизайнер на дрехи и сега най-сетне има възможността да я осъществи.

Шоуто Kia STYLE360, в Метрополитън Уест, в което Лонгория и Досън и Ранър ще вземат участие, ще се излъчва на живо във Facebook. Камерата, с която то ще бъде заснет спектакъла ще използва функция за 360-градусова виртуална реалност, което ще даде възможност на зрителите пред екраните да станат част от модното дефиле.

"Отчаяната съпруга" без съмнение ще се вслуша в съветите на своята близка приятелка и колежка Виктория Бекъм, която вече повече от десетилетие представя своите модни творения, носещи нейното име, в Седмицата на модата в Ню Йорк.

Това обаче, не е първият път, в който Лонгория дава своя принос към модния бранш. Миналата година тя обедини сили с американската търговска марка "Лимитед" за две колекции.

"И преди са ми предлагали много различни сделки - трябваше само да избера. Но исках и да бъда част от процеса. Исках да създавам дизайни, да купувам целия артистичен арсенал от платове, десени", всичко.", разказа тогава тя за "Холивуд репортър".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА