23 Август, 2017 12:36 1 637 8

Отнеха териерът на баба, нападнал куриер

  • териер-
  • куриер-
  • нападнат

Седем полицаи нахлули в къщата на възрастна жена, за да й отнемат "опасния" йоркширски териер

Отнеха териерът на баба, нападнал куриер - 1

Полиция нахлу в дома на 73-годишна жена, след като малкия "свиреп" Алфи нападнал куриера, който й носел доставка, съобщава Metro.

"Дивият звяр" се затичал към куриера, който паднал на земята, крещейки "Ще ме убие!", според собственичката на кучето Клаудия Сетимо.

Тя разказва как полицаите дошли да вземат кучето й, Алфи, който тежи по-малко от камък, след като малкият териер "нападнал" мъжа с доставката. Той побягнал от градината на 73-годишната жена и паднал, когато дребното животно скочило към него.
Клаудия, от Кингстън, Югозападен Лондон, обяснява ситуацията:

"Веднага щом видя кучето ми, той започна да крещи като луд, че то ще го убие. Той крещеше толкова силно, че хората наоколо помислиха, че някой наистина е нападнат."

Човекът имал само драскотина на кръста, вероятно причинена при падането му на земята. Въпреки минималната травма куриерът настоявал да бъде отведен в болницата.

Според възрастната жена, която живее сама с Алфи, това се е случило, само защото той е започнал да бяга и паднал в градината.

Клаудия Сетимо твърди, че полицията е взела десетгодишния Алфи поради инцидента в края на юни, и не са се появили до миналия петък.

'В шок съм. Страдам от тревожност и стрес, и инцидентът ми се отрази още по-зле. Наистина беше впечатляващо да дойдат толкова много хора за такова малко куче. Отнесоха се с мен като с престъпник, какъвто аз не съм," оплаква се г-жа Сетимо.

Териерът Алфи живее с нея от бебе, сега й е отнет и тя не знае кога ще го види отново.

Отнеха териерът на баба, нападнал куриер


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 лондон бой

    3 14 Отговор
    В Англия няма лабаво, там се държи на сигурността и спокойствието на ХОРАТА, не на кучетата!
    В Англия обичат повече хората, отколкото кучетата, за това бълхарите бягат в Англия, щото е готяну.
    В Лондон няма улични кучета, а котка в двор може да се види изключително рядко, най-вече ако собствениците са м...ли от изтока, предимно българи и са свикнали с техните обичаи, да гледат животни в двора.

    Коментиран от #6

  • 3 Живял в ЮК

    15 1 Отговор
    Куриерът сигурно е някой миризлив м...л - паки, индиец или др.вид брикет. Сигурен съм, че е видял прекрасна възможност да изнуди работодателя за обезщетение за трудова злополука, и/или да съди бабичката за стрес. Няма нормален човек, който да не се усмихне на джавкаща космата топка от едно кило.

    Коментиран от #4

  • 4 лондон бой

    3 16 Отговор

    До коментар #3 от "Живял в ЮК":

    Българите в УК са по долу в йерархията от пакитата и индийците, работят най долната работа за най малко пари, да не говорим как говорят езика въобще, за разлика от пакитата и другите маймуни от бившите им колонии.
    Няма значение колко голямо е кучето, човека може да е имал страх от кучета. В Англия правата на човека и личното спокойствие и сигурност са над тези на животните, може би, защото българите са свикнали да водят "кучешки живот" и не им прави впечатление, абе корави парчета сме, носим на всичко.

    Коментиран от #5, #8

  • 5 гост

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "лондон бой":

    Ами ако има страх от увисналите ц.ци на бабата, трябва ли да й ги махнат? Ти си .... кат оня пощальон, мижитурта
  • 6 пощата

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "лондон бой":

    Каква сигурност бе ! Мизерния пощальон сигурно е искал да го ухапе кучето после да я съди. В болница го закарали... Такива дето само хабят ресурсите и времето на хората трябва тях да ги затварят, не кучето.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кака Гинка

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "лондон бой":

    По-добре не влизай в спор по този въпрос,уважаеми.У нас кучетата са поставени на пиедестал и ухапаният сам си е виновен.Ако се страхува или просто не ги обича - тогава е още по-виновен.Чудя се как не са ги изтипосали на държавния герб - лъвове тук отдавна няма...