Last news in Fakti

2 Септември, 2017 07:45 2 691 11

Австралийка отчаяно иска по-голям годежен пръстен

  • годежен пръстен-
  • пръстен-
  • брак-
  • диамант

Австралийка (@Daymjina) беше засипана с множество хейт коментари, след като публикува снимка в Twitter на годежния си пръстен, оплаквайки се, че е твърде малък. Потребителите на социалната медия побързаха да укорят младата жена за повърхностното ѝ мислене.

„Скъпият пръстен не означава нищо. Не гарантира, че съпругът ти ще те обича, че ще ти вярва или че ще направи всичко, за да си щастлива. Малкият пръстен може да бъде заменен, но скъпарството и повърхността остават завинаги“, написа един от коментаторите под поста на австралийката.

„Съпругът ми не ми даде пръстен, когато ми предложи. Нямаше достатъчно пари, за да си го позволи по онова време. Получих мечтания пръстен две години, след като се оженихме“, каза друг от коментаторите.

„Ако размерът на пръстена е по-важен от това кой ти го дава, то по-добре направи услуга на човека и му откажи брак“, беше написано под поста.

„Приятелката ми сама си избра годежен пръстен. Беше по-малък от твоя.“, написа четвърти.

Няколко представителки на женската аудитория решиха да постнат снимки на техните „далеч по-скромни пръстени“, заявявайки, че не се интересуват от това колко голям е диамантът или дали изобщо има такъв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    14 4 Отговор
    Винаги може да продължи с търсенето на по-голям. Аз лично бих си взел пръстена обратно за спомен и ще я пратя при някой по-заможен, който да и купи по-голям пръстен.
  • 2 Шаран БГ

    7 1 Отговор
    В брака е така - едно малко, ама друго голямо! Знае ли човек, кой какво търси в този живот, на какво се радва, от какво плаче - хора.....Сещам се за оня анекдот, дето третата булка приплакала и викала на смеещите се " Не,не хи-хи, а фи, фи !!"
  • 3 Истината

    13 1 Отговор
    За какво и Е ?!...Колкото и голям да е ,пак ще и омръзне !
    Пуста лакомия...
  • 4 Аяши

    6 3 Отговор
    Ела у Перник...
  • 5 Принц

    5 8 Отговор
    Права е жената, не го защитавайте, ос**л се е и това е!
    НА МЕДИИТЕ ПОСТОЯННО СЕ ПЛАЩА ДА НАТРАПВАТ,ЧЕ ЖЕНИТЕ УЖ СИ ПАДАТ ПО ДИАМАНТИ и вместо да й купи пръстен с голям красив камък, той й е купил за много повече пари мижав пръстен с микроскопичен диамант, ама нали така е гледал по филмите...
    Идете по "Витошка" и ще видите, че най-мижавите пръстенчета с невидими с просто око диаманти започват от 1200 лв, а за двойно по-малко ще купите пръстен с огромен естествен и къде по-красив камък като аквамарин, морганит, кунзит, турмалин и т.н.
    Не може жена с вече оттекли или напълняли пръсти след 30 години да носи тийнейджърско пръстенче, права е да се сърди! И може без излишна гъзария, диамантът е неразличим за невъоръженото око от същия цвят прозрачен сапфир или естествен циркон (ест. камък, не стъкло), така че да не се оправдава!
    И пръстен не се подарява чак на годеж, а още като иска да засвидетелства сериозните си намерения един мъж. Сега тя ще е поредната разочарована жена на която денят й ще започва накриво щом се събуди и види този грозен пръстен, а ако не знаете за жената годежният пръстен е най-важният и скъп подарък в живота, трябва ли да е нещо, което я разстройва?!?
    Както жените се старят да правят щастливи мъжете, така и мъжете са длъжни да се старят да ги правят. Не е случила на мъж, горката. Хубаво би било да разреши проблема от раз, връща му пръстена и си намира друг мъж, който знае как да се отнася към една жена. Жените трябва да бъдат обичани и

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Принц

    3 4 Отговор

    До коментар #6 от "жабата":

    Стой си в гьола и гледай порно, явно е че ти жена не можеш да завъдиш. Хората са казали: по-добре всяка вечер с една и съща Принцеса, отколкото всяка вечер с различна крастава жаба!
    П...лите стоят всяка вечер в компания по заведенията и търсят нови жаби, мъжете, които ти наричаш "п...ли" си имат Принцеси и си им купуват пръстени, докато ти гледаш порно...

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Принц защтник

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Принц":

    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  • 10 гост

    0 0 Отговор
    Ако това е истински диамант то човека е платил няколко хиляди долара. Щом са й малко да му го връща и да си хваща пътя.
  • 11 павел

    0 0 Отговор
    абе не е баш като да няма разлика между цирконий и диамант, може да е едвам доловима разликата, и трябва да са един до друг, но си има, поне аз като гледах забелязах