Last news in Fakti

9 Септември, 2017 12:05 8 469 4

НЛО и тайните правителствени архиви (ВИДЕО)

  • нло-
  • извънземни-
  • секретни документи-
  • разсекретена информация-
  • космос-
  • доказателства-
  • тайни архиви

Наистина ли крият от нас, че извънземните съществуват и ни посещават редовно?

НЛО и тайните правителствени архиви (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Темата за НЛО и извънземните винаги е била сред онези, които привличат вниманието и интереса на хората. Та кой не би искал да знае отговорът на въпроса: "Сами ли сме във вселената?" и логично следващия го: "Добронамерени ли са съществата, които идват от други планети и галактики или искат да ни превземат и унищожат?".

Благодарение на многобройните и непрестанни искания и настояване за разкриване на класифицираната информация, събирана с години в тайни архиви от правителствени агенции, тези тема никога не е губила интереса на хората. През последното десетилетие обаче, тя натрупа много активи и се сдоби с нови факти и информация, заради американския закон за свобода на информацията, който принуди много правителствени агенции да извадят на светло огромен брой документи. Част от разсекретените папки засягат не само темата за съществуването на НЛО и посещенията на извънземни на нашата планета, но също така отговарят на въпроси като колко често и къде са се появявали, както и описания на маневрите им, които често пъти са описвани като невъзможни, пренебрегващи законите на физиката, каквато я познаваме ние.

Но темата за НЛО не е свързана само с извънземните технологии, но и със самите форми на живот, които може би съществуват някъде в необятния космос и които може би ни посещават. В значителна част от документите се засяга темата за съществуването на извънземен живот. Множество очевидци, включително цивилни, военен персонал и правителствени служители от цял свят са изказали мненията си по тази тема.

Майк Гравел, бивш сенатор демократ заявява следното: „Нещо наблюдава планетата ни и я наблюдава много предпазливо, защото ние сме войнствени по природа“.

Много други известни публични личности защитават подобни тези. Има стотици сигнали на високопоставени военни, които свидетелстват за това, че извънземен разум наблюдава военните действия на Земята и понякога даже се намесва, като въздейства върху различен тип техника.

Бившият канадски министър на отбраната Пол Хелър открито заяви, че има огромен брой случаи на наблюдения на НЛО от военните и част от случаите са напълно необясними и очевидно управлявани от чужд разум. Той добавя още, че случаите на наблюдение са се увеличили след започването на ядрената надпревара.

Космонавти като Едгар Мичъл също открито заявяват, че извънземен разум наблюдава Земята.

През последните няколко години един от най-популярните разсекретени документи в интернет стана една бележка на агент на ФБР. Тя била открита от ентусиасти от Япония, които търсят подобни свидетелства сред хиляди разсекретени документи и после ги предоставяли за обществено ползване. Въпросният документ е от 22 май 1950 година. В него са свидетелските показания на служител на военновъздушните сили. Той съобщава, че в Ню Мексико са открити три обекта с кръгла форма и с диаметър приблизително 50 фута. Във всеки от тях имало по три тела на хуманоидни същества, облечени в метален плат с много фина текстура.

Според източника те вероятно са катастрофирали. Истината тогава е скрита. Но в ерата на интернет стават все повече пробиви в системата за сигурност, през които изтича класифицирана информация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 НЕчовекЪ

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Gambrara":

    Ко речи?!...
    П.п . Пиши на кирилица или си от НЛО - то?!.
  • 3 Наивно

    8 5 Отговор
    Ако някой има възможност да дойде до тук, няма да има нужда да се крие. И никой не може да му пречи да се покаже.
  • 4 Театрал

    2 1 Отговор
    Извънземните не само ни пазят,но и периодично ни пускат технологии с които да се развиваме.Човешкия мозък и интелект не е в състояние да изобрети-компютъра!