5 Септември, 2017 17:05 2 317 3

Намерете си партньор, с когото да имате бебе чрез мобилно приложение

  • бебе-
  • партньор-
  • мобилно приложение-
  • родителство-
  • родители-
  • апликация-
  • modamily

Ако не сте срещнали подходящият партньор, за да създадете потомство, то това приложение ще ви помогне

Намерете си партньор, с когото да имате бебе чрез мобилно приложение - 1
Снимки: shutterstock

Да имаш дете не е толкова трудно — двама души се привличат, правят секс, жената забременява и след 9 месеца "хоп" имаме бебе. Да имаш съвършеното дете обаче, е нещо, което повечето хора свързват с научно фантастичните филми, в които се разказва за далечното бъдеще, в което компютърни програми избират перфектния партньор за вас и изчисляват рисковете от наследствени заболявания, а генното инженерство е достигнало до там, че "програмира" външния вид на вашето бебе.

И колкото и сюрреалистично да ни се струва това, вече сме една крачка по-близо до подобен сценарий, след като една компания за мобилни приложения пусна апликация, която ще ви помогне да намерите точния човек, с когото да си направите бебе.

Приложението се нарича Modamily и целта му е да ви помогне да намерите някого, който също иска да има бебе. Това не е точно като донорството на сперма, защото въпросният човек иска да бъде част о живота на детето и да бъде отговорен родител. Приложението не работи и като сайт за запознанства, защото идеята е да намерите човек, с когото да си делите родителството, а не да си уреждате срещи.

Как работи това?

Ако решите да се включите първо попълвате формуляр, в който описвате себе си, за да добият останалите представа за това какъв човек сте и какъв партньор търсите.

Има и елемент на викторина, който е разделен на категории за начина ви на живот, характера ви и стилът на родителство, към който смятате да се придържате.

Според уебсайта на компанията: "На колкото повече въпроси от теста отговаряте, толкова по-точна ще бъде картината, която ще покаже на другите кандидати вашия характер, начина ви на живот и визията ви за това как искате да отгледате детето си."

Има и секция с видео, която дава възможност на регистрираните потребители да качват клипове, които да дадат още по-пълна представа за това кои са те извън рамките на виртуалния им профил. Според създателите на приложението "да видиш как се държи и изглежда човекът и как говори е много важно."

Струва си да се отбележи, че Modamily не предлага опция за изкуствено осеменяване, т.е. вие ще трябва да се потрудите, за да забременеете/оплодите нечия яйцеклетка.

За момента приложението е достъпно в САЩ, но ако набере популярност то би могло да се прехвърли и отвъд океана към Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Логично Ж.

    6 0 Отговор
    Ай честито!..Със сигурност ще има успех!...
  • 2 Vulpes

    6 0 Отговор
    Няма такова приложение!!! Не излиза абсолютно нищо.....написах го и разделено Moda mily....пак нищо! А,и да живея в САЩ!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Мотивирам се

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Vulpes":

    Аха...Значииии..пак ни пързулват...Еми,...това е..
    Благодарим за инфото! Поне да не се надяваме , а да действаме... 😉