9 Септември, 2017 19:22 1 885 1

Какво вдъхнови Натали Портман да стане веган и продуцент? (ВИДЕО)

  • натали портман-
  • диета-
  • веган диета-
  • актриса-
  • eating animals-
  • документален филм-
  • веган

Документалният филм, на който актрисата е продуцент сее казва Eating Animals

Оказва се, че перфектната визия на актрисата Натали Портман се дължи на начина ѝ на хранене. За разлика от повечето свои колежки, които разчитат на скъпите процедури и козметика, тя залага на плодовете и зеленчуците. Тя не яде месо или други животински продукти, пише изданието VegNews.

Портман била вдъхновена да приеме веганството, след като прочела книгата на Джонатан Сафран Фоер - "Eating Animals". Тя толкова я впечатлила, че актрисата се свързала с автора с предложение да заснеме документален филм, базиран на неговата книга, носеща същото заглавие като новата лента, продуцирана и разказана от самата актриса.

Новият документален филм, посветен на веганството се казва "Eating Animals" и дебютира на филмовия фестивал в Телорурид, Колорадо миналата седмица.

Той описва реалноста на съвременното промишлено селско стопанство и методите, използвани за масово производство на евтино месо, млечни продукти и яйца.

Освен етичната страна на темата, Портман осъзнала, че новият ѝ хранителен режим се отразява изключително добре на здравето и вида ѝ.

“Откакто станах веган, открих, че състоянието на кожата ми се подобри в пъти повече, в сравнение с времето, когато бях вегетарианец”, каза тя наскоро пред сп. The Cut .

“Изключих всички млечни продукти и яйцата – нещо, което никога не бях пробвала преди. Това определено беше откритие.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    3 0 Отговор
    Ами,че тя е с 1 тон помади по лицето..И има супер изтощен вид..на снимката,която сте сложили..