Last news in Fakti

17 Септември, 2017 15:00 1 793 2

Ирина Шейк имала трудно детство

  • ирина шейк-
  • детство-
  • ученически години-
  • модел

Докато растяла тя постоянно била тормозена от връсниците си

Тя е родена на 6 януари, 1986 г., в Русия, а детството ѝ минава в миньорския град Еманжелинск, Челябинска област. Баща ѝ от сутрин до вечер работел в мината, за да осигури на жена си и двете си дъщери приличен живот. Когато Ирина е на 14 години, той вече има сериозни здравословни проблеми, които довеждат до смъртта му.

В училище красотата на момичето, която тя е наследила от своята майка, се оказва не благословия, а проклятие, защото всички ѝ завиждат - както ученици, така и учители. Високият ѝ ръст става причина за обидни прякори, като "върлина", "кула" и т.н. Учителите пък ѝ създават проблеми, тъй като Ирина пише с лявата ръка. Малкото момиче често се връща у дома разплакано. Четенето на приказката за грозното пате не помага. Ирина намира утеха в музиката, учи пиано.

След завършването Шейк влиза в колеж по икономика и се включва в школа за модели. Веднага е забелязана от чуждестранен агент, който й урежда участия на най-престижните подиуми в Европа.

Макар попаднало сред "свои", момичето отново е обект на подигравки. Този път злобните коментари и присмеха имат друго естество. Останалите момичета ѝ засипвали със жлъчни думи за начина по, който се облича, за стила ѝ, за това, че не знае чужди езици и поради факта, че рускинята няма престижно портфолио като техните.

Ирина обаче, не се поддава на оказвания натиск. Тя стиска зъби и се превръща в един от най-популярните и високоплатени модели в света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕразбирач

    4 3 Отговор
    Аз съм си "фен" на руското, вие, ако искате - на американското...

    Коментиран от #2

  • 2 Българка

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "НЕразбирач":

    Аз съм си фен на българското...