14 Септември, 2017 10:38 1 477 0

Булчински букети?... но не и този (СНИМКИ)

  • букет-
  • булка-
  • сватба-
  • булчински букет-
  • сватбен букет-
  • австралия-
  • понички

Австралийка се появи на сватбата си с вкусен букет

Сватбените цветя се смятат за неразделна част от тоалета на повечето булки, но една австралийка показа, че това не е съвсем така, след като избра доста нетрадиционен вариант за своя голям ден.

23-годишната Пейдж Кърк от Сидни, изненада своите шаферки с букети, направени не от нежни цветя, а от сладки, вкусни понички, съобщава BBC News.

"Аз и моят съпруг Стивън решихме да направим нещо различно, забавно, ярко и разведряващо", споделя младата булка.

Въпреки съблазнителния им вид обаче, жената категорично отрича тя или някоя от шаферките ѝ тайно да е похапнала от аксесоара. "Преди да се появят букетите ни ние бяхме похапнали обилно всякакви сладкиши и просто се бяхме наситили. Нямахме сили и възможност да ги изядем", шеговито разказва още Пейдж.

Необичайният букет е дело на австралийската компания Sydney Dessert Boxes, която преди това организирала конкурс, чрез който да избере най-подходящата булка, достойна за изкусителното им творение.

От 250-те жени, включили се в надпреварата, сладкарите все пак се спрели на Пейдж. Избрали я, защото много им допаднал „безгрижния ѝ подход към сватбената церемония”.

Today's bride with her donut bouquet! Watch our Instagram LIVE for all the action!

A post shared by Dessert Boxes™ (@dessertboxes) on Sep 8, 2017 at 10:30pm PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА