Last news in Fakti

15 Септември, 2017 13:18 1 549 0

Фърги и Джош Дюамел тръгват по различни пътища

  • фърги-
  • джош дюамел-
  • раздяла-
  • връзка-
  • стейси ан фъргюсън-
  • певица-
  • актьор-
  • брак-
  • развод

Звездната двойка вече няма допирни точки, върху които да продължават да градят брака си

Бракът на Фърги и Джош Дюамел приключи след 8 години семеен живот, съобщи лайфстайл сайтът Е!online.

Решението за раздялата им било взето по-рано тази година, но едва сега двойката го оповести публично, с което сложи и край на спекулациите по темата.

"Те се разделят окончателно", споделя източник близък до известното семейство. "Такава развръзка се задаваше отдавна, но те я пазеха в тайна, за да могат да подредят живота си, преди да заявят, че се разделят", допълва той.

Друг източник твърди, че животът на певицата и актьора отдавна е тръгнал в различни посоки и двамата вече нямат допирни точки, върху които да градят съвместен живот.

"Те винаги са имали различен начин на живот, всеки със своята кариера и хобита. Нямаха много общо... нямаха много точки, които да се допират, камо ли припокриват", обяснява източникът.

Двамата имат син Аксел, който се роди през 2013 г.

В общо изявление, двамата уверяват, че винаги ще се подкрепят.

Фърги и Джош Дюамел не са забелязвани заедно от известно време. Затова не е ясно кога са се разделили. Те обаче отпразнуваха годишнината от сватбата си през януари.

Фърги, чието истинско име е Стейси Ан Фъргюсън, стана известна като вокалистка на групата Black Eyed Peas. Тя издаде дебютния си солов албум "The Dutchess" през 2006 г. Продължението му "Double Dutchess" ще излезе този месец. Джош Дюамел се е снимал в "Трансформърс" и в сериалите "Лас Вегас" и "Всички мои деца".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА