8 Октомври, 2017 00:01 115 273 62

9 въпроса за (прекалено) малките пениси

  • секс-
  • пенис-
  • микропенис-
  • проблем

И техните отговори, разбира се.

9 въпроса за (прекалено) малките пениси - 1
Снимка: Shutterstock

Различните пениси имат най-разнообразни форми и големина. Всеки пенис изглежда по различен начин: прав, извит, дълъг, дебел, тънък, обрязан, необрязан. Когато не е в ерекция, дължината на пениса обикновено е между 6 и 13 см. Пенис в ерекция обикновено достига дължина от 7 до 17 см. Средната дължина е около 12 см. По-малките пениси увеличават повече размера си при ерекция, в сравнение с големите. Ето няколко въпроса за (прекалено) малките пениси и техните отговори, разбира се.

1. Какви са размерите на „катастрофата“?

Дължината на микропениса е 2,5 пъти по-малка от средностатистическия размер на члена. Според доктор Йозеф Алукал, професор по урология и ръководител на програма за мъжко здраве в медицински център в Ню Йорк, размерът на такъв пенис е едва три сантиметра в отпуснато състояние.

2. Какъв е сексът с микропенис?

Дали сексът ще бъде добър, или лош, зависи от много фактори. Ето какво разказва една жена, която е имала връзка с мъж с много малък пенис: „Имах връзка с мъж, което имаше миниатюрен член, около година. Когато го видях гол, се изненадах, но това не ме отблъсна. Първият ни секс беше единствен с проникване, след това предпочитахме да правим само орален. Не възразявах. Той беше добър в това! Освен това сексът с проникване носеше и на двама ни неловкост: не можехме нито да му се насладим, нито да хванем ритъма. Той просто се концентрираше върху усъвършенстването на други навици, в които членът нямаше участие. Тези отношения ме устройваха напълно.“

3. Как живее мъжът с малък пенис?

Анонимен мъж с миниатюрен член споделя, че винаги му е било доста трудно. В училище е бил подложен на унижение от страна на съучениците си, а бившата му жена след развода разпространила подробности за това с какво й се е налагало да прави секс.

Освен сексуален аспект, има и социален.Той разказва, че било абсолютно невъзможно да ползва обществени тоалетни. Други мъже с аналогични проблеми пишат: „Приятелките ми ме зарязват“ или „Не мога да се преоблека в присъствието на съотборниците ми.“

4. Къде се крие причината за този проблем?

Основна причина за малкия размер на мъжкия полов член са хормонални дефекти. Аномалията се появява още преди раждането и е свързана с невъзможността на половия член да се формира до стандартните размери в първия триместър на бременността. Обикновено заради недостатъчност на тестостерон.

5. Често срещан проблем ли е?

Според изследване на Международното британско списание по урология (British Journal of Urology International) 45% от мъжете са убедени, че имат малки пениси, но е абсолютно невъзможно половината от мъжкото население да има толкова малък член. Истината е, че проблемът е изключително рядък: реално 1 на 200 мъже има микропенис.

6. Може ли да се коригира този проблем?

Ако още в детска възраст се установи, че момчето има микропенис (а това невинаги е възможно), обикновено се назначават кратки лечебни курсове с тестостерон. Но за съжаление, те не носят кой знае какви резултати.

Съществуват и хирургически методи за решаване на проблема, но и те често са неефективни и опасни. Освен това операцията е свързана с много усложнения и рискове за пациента.

7. Може ли мъжът с микропенис да зачене дете?

Размерът на члена по никакъв начин не влияе на способността на мъжа да прави деца. Щом може да еякулира, това е достатъчно, за да оплоди яйцеклетката, пише сп."Космополитън". Единствената трудност, която може да възникне, е позата.

8. Има ли презервативи за микропениси?

Да, съществуват такива кондоми. Но дори на международните пазара това не е тема, която се обсъжда широко. Британската компания They Fit обаче е пуснала на пазара презервативи в 95 размера.

9. Мастурбират ли мъжете с малки пениси?

Да, те също обичат мастурбацията. Както признава един от тях, той е сигурен, че ако пенисът му беше дори малко по-голям, удоволствието щеше да е двойно.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ами аз

    25 82 Отговор
    Какво да кажа с 21 см !!
    Знаете ли колко кръв трябва за тая работа !

    Коментиран от #32, #33

  • 3 въпрос

    157 7 Отговор
    След като микропенисите се срещат на всеки 200 мъже, то това не трябва ли да означава, че в парламента трябва да има поне един с подобен проблем?

    Коментиран от #13

  • 4 Кинта си треба

    149 11 Отговор
    И като е с микропенис, да не е и с микропръсти? На жената и трябва дебел ПОРТФЕЙЛ, другото са микропроблеми!
  • 5 М дааа....

    43 6 Отговор
    Кофти си е ! ...
  • 6 Чичо Митко

    34 84 Отговор
    На малкия к...р, му е точно толкова хубаво, колкото на големия !
    Като млад, в казармата, пък и дълго след това, ми беше около 19-21 см. и ми се струваше, че може и да е малко по-голям...

    Като станах на 40-45, понадебелях, и любимеца ми почна да намалява и да се крие. :-)) Тогава пък забогатях, и имах един тефтер, като Митьо пищова, където записвах имена и телефони на млади момичета, с които съм бил. Като ги докарах до към 460 ми омръзна и прибрах тефтера...сега се чудя къде да го скрия от жената и щерката, заедно с 900 "актови" снимки.

    Сега съм на 62, все още има кинти, пак пое....вам младички по Студ. град, и по квартала, но вече я има 15 см., я няма. Понеже съм обезкосмен качествено, мацките му се радват : Я, къв е сладичък...:-))

    Дано доживея до 70-80, тогава пак ще харесвам 18-22 годишни, и пак ще ви разправям...

    Коментиран от #46, #48

  • 7 гощо

    96 12 Отговор
    Докато се чудиш къде да скриеш тефтера жена ти и щерка ти ги записват в други подобни тефтери па ти оди по Ст.град! По въпроса за размера нямам мнение,на моя могат да се разминат два плъха спокойно тичайки си!!!! Я кажи как се казва жена ти и щерка ти да си свря тефтера да не сме роднини станали?!?!?

    Коментиран от #49

  • 8 Факт 11111

    51 3 Отговор
    Колкото и да е „ дебел ” портфейла , НОРМАЛНА жена за постоянно , няма да се получи !...
    За жени , които това им е професията ... Става !
    Да си наясно , че не заради мъжкото ти достойнство , а заради кинтите ти се получава, си е мнооого сериозен дефект !!!
  • 9 Фъстъче

    33 16 Отговор
    И моят е малък....затова слагам по 15 презерватива, а носа си
    запушвам с памук.....защото не понасям миризма на изгоряла
    гума.....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мале мале

    46 7 Отговор
    " Евала" е това, което става да стърчи, след като жената Го хване последователно с две ръце! Аз съм с " Двойно евала"! Споделям не за хвалбата, а защото и това е понякога проблем! Стигаш до най- хубавата част и чуваш:" Ти, с този к*р, що не ходиш да задоволяваш някоя дърта прангия или роднините си от женски пол!". Кофти! Знаейки за женската физиология смело заявявам, че " нормален" е 12-17 см., а в повече е женска лакомия!

    Коментиран от #12, #50

  • 12 Знаеш

    8 10 Отговор

    До коментар #11 от "Мале мале":

    Защото си жена!!
  • 13 Страхливец

    4 7 Отговор

    До коментар #3 от "въпрос":

    Е айде,кажи го де!!Той е !Неговото име ееее!???
  • 14 Morgoth

    119 4 Отговор
    Обаче много ме кефи как при нормална дължина от 7 до 17 и средна от 12 всички сте все с по 20 см :)

    Коментиран от #15

  • 15 Джуро

    45 4 Отговор

    До коментар #14 от "Morgoth":

    Не си ли чел/а статии за изследване на размера при които е даден средния размер според собствениците и според лекар, който им ги е измервал. Имаше зависимост, че колкото по-големи си ги изкарват сами, толкова по-малки от средния размер се оказват в действителност. От там може да направим едно предположение, че тези със 20-те см всичките най-вероятно са около 10 (или по-надолу) в реалността. Но при средна дълбочина на бялата жена от 8-14 см мисля, че за повечето мъже задоволяването и не е проблем. За тези под този размер бих препоръчал да търсят азиатки.
  • 16 Хареса ми

    21 6 Отговор
    Готина тема ! Браво Вени!
  • 17 Пешо

    45 3 Отговор
    Вени, Вени, само се чудиш кви да ги препишеш от някъде. Напиши и за жените с плитки "хралупи", защото има и такива,на които и 10 см им е болезнено да им влезе и микропенисчетата ще са им по мярка
  • 18 Бай Колю

    10 20 Отговор
    Ами ние с големите боздугани нали сме за туй ,да вършим работата и на тези с малките като на прегоряла овца цицката.
  • 19 Бат Мишо

    38 6 Отговор
    размера НЯМА ЗНАЧЕНИЕ....
    и преди да одъртея и ся 100 долара са си 100 долара
  • 20 Двуцевка с много патроне

    44 5 Отговор
    Колко ще да е дълъг и където и да го завирате никога не забравяйте за клитора -това е тайната за неспирните фонтани ;)

    Коментиран от #21

  • 21 Факт

    30 3 Отговор

    До коментар #20 от "Двуцевка с много патроне":

    Браво!!!
    Там е магията ...
  • 22 Чичо Митко

    23 41 Отговор
    Ей, много сте завистливи бре...

    99% от вас от години не са стъпвали на луксозно заведение, освен ако не смятате кварталното кафе и селския хоремаг за заведения.
    Или поради липса на точки висите на едно малко по цяла нощ и бройкате мацките.

    Да, ама мацките (въпреки и в огромната си част тъпи селски пръчки), взеха че нахитряха, и гладките им мозъчета станаха като калкулаторите на НАСА, от пръв поглед преценяват кой е "качествен" от към кинти, и кой не.

    Затова по нощите се връщате с празни ръце, по 4-5 селтака в некоя 30 годишна "наточена кочина" към родните си места, и по пътя си разпилявате мозъците у некое дърво... щот' сте от некачествените !

    Поне с 95% от вас мога да се обзаложа, че ако влезем заедно в нощно заведение, аз пръв ще си тръгна с мацка...не за пари, и нищо че съм на 62 год.

    Капиш ?! :-)

    Коментиран от #34

  • 23 Доброжелател

    26 6 Отговор
    Чичо Митко , сигурно си човек с класа и възможности , но имаш голям недостатък - самохвалство !!! Не търси одобрение и харесване !
    Ти си знаеш кой си и какво...
    Иначе личи си , че си мъжкар ...Изразяваш си мнението без цензура и притеснение !

    Бъди жив и здрав !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бай Шиле

    3 0 Отговор
    Защо Бай Този още не е коментирал?
  • 26 Радо

    5 0 Отговор
    Ами не мога да отговоря на нито един от деветте въпроса!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Кибик

    21 0 Отговор
    Не съм си го мерил на дължина, но мисля че е средностатистически. Всички жени с които съм бил обаче го намират за доста дебел и казват че това е по-важно от дължината.
  • 30 варунг

    29 0 Отговор
    пичове не е важна дължината, а дебелината. мацките искат не да влиза да се гъне вътре а да изпълва ложата, ся добре е да има поне 15-16 дължина
  • 31 tixo73

    26 3 Отговор
    ми аз съм с 15-16 санта,ама съм доволен! винаги става и басма не цепа на младо и старо.. и нема оплаквания засега..
  • 32 Vasik Atanasova

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ами аз":

    аз знам какво е
    ама виж колко завист има
    и малки балкански дренки
    аз ти писах плюсче
  • 33 Vasik Atanasova

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ами аз":

    аз знам какво е
    ама виж колко завист има
    и малки балкански дренки
    аз ти писах плюсче
  • 34 Vasik Atanasova

    20 6 Отговор

    До коментар #22 от "Чичо Митко":

    какъв сладкудумен си ама
    само пред 20 годишни младежи
    чичо митко хахахах
    ей я кажи като си легнеш с 18 или 20 годишно момиче
    и се съблечеш до нея как изглеждаш
    а
    и как изглежда едно 20 г или 30 г момче
    18 и 20 годишни се лъжат лесно
    я излъжи 30 годишна
    и да имаш да вземаш че 30 годишна е кочина
    няма да те коментирам повече че не заслужаваш

    Коментиран от #42

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бивш шеф

    20 2 Отговор
    Като бях директор ми казваха - "Ох колко ти е голям другарю директор" ?? А сега ме питат какъв е този фъстък между краката ти??
  • 38 гуньо простия

    36 3 Отговор
    Как, пък една жена не каза "Като кофа съм широка отдолу". Всяка вика малък ти е?.

    Коментиран от #51

  • 39 въпрозтче

    18 4 Отговор
    А защо не се повдига въпроса за малките ц.ци, което си еднозначно с малките пениси! 70-80 % от българките са си с копчета, което е доста гадно!
  • 40 Ахахх. ...хаа

    4 5 Отговор
    Комплексарчетата с микрото се активираха...
  • 41 Fenix

    16 4 Отговор
    Абе много ви порастнаха работите, и в тоя случай буквално. Колегите тука с 21 см, ма що не станете порно актьори, бе, смешки?

    Коментиран от #53

  • 42 Зоро

    11 4 Отговор

    До коментар #34 от "Vasik Atanasova":

    Васик, става въпрос за коли, не за жени, 30 годишна кола или е кочина или е антика, но по-вероятно първото. Иначе нямам нищо против 30 годишните жени, а познавам доста 50 годишни, които могат да сложат в малкия си джоб много 20 годишни. Много мъдрост има в думите на чичо Митко. :)
  • 43 Чичо Чарли

    16 1 Отговор
    Ако някоя спомене че идва малък веднага сменете дупката. Да видим кон боб яде ли...
  • 44 Курдо Коленко

    5 0 Отговор
    Я па се чудим се у кой крачол да го провесим!
  • 45 нътс

    21 2 Отговор
    Жена при сексолог:
    - Докторе, един мъж не може да ме задоволи.
    - Пробвай с двама.
    - И двама не могат.
    - Тогава с трима.
    - Пак не става.
    - С десет пробвай при това положение!
    - И с десет съм пробвала, пак не става.
    - Но вие сте феномен!
    - Феномен?! Точно така - феномен, а не к*рва, както говори цялото село...
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 С малък

    11 0 Отговор
    Моя е 11 см в ерекция. Като изключим едно гадже от студентските ми години, не мога да си намеря жена,която да харесва малки.
  • 48 Кака Гица

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Чичо Митко":

    Ее много си готЕн,чичо Митко!!!! Раэвесели ме коментара ти!!!!
  • 49 Кака Гица

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "гощо":

    Рееххйх....ккккккк...
  • 50 Кака Гица

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мале мале":

    кккккк...
  • 51 Кака Гица

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "гуньо простия":

    Ккккккккк.....
  • 52 The pen is here

    2 2 Отговор
    Когато бях на 20год. пениса ми беше 19см.
    Сега съм на 35 и пениса е 17см.
    Ако до живея 80год. колко см. ще е ???
  • 53 The pen is here

    1 3 Отговор

    До коментар #41 от "Fenix":

    Предполагам, че се комплексира и затова го написа?!?
  • 54 Якия

    1 0 Отговор
    Момчета, нямате ли си пишки, да си играете с тях, че тръгнахте да обсъждате клиторите?
  • 55 Найден

    2 0 Отговор
    Е значи аз трябва да съм щастливец .такива като мен има само 1 на 200.А моя малък приятел е цели 2 см и 3 ММ.Ъова ме прави уникат.
  • 56 Ala bala

    1 0 Отговор
    Тук явно сте всички 3 % от надарените с над 20
  • 57 Патка-пръст

    4 1 Отговор
    Аз какво съм виновен ,че ми е миниатюрка 4 см и като се надървя около 8 и нещо .
    Ако имаше как да го удължа с поне 2-3 см пак щеше да е харабия ..

    Коментиран от #58

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 човек

    6 0 Отговор
    Всеки с пениса си! Оставете хората на мира.
  • 60 Алтер

    1 1 Отговор
    Нормален е 19+ см , всичко останало е микро.
  • 61 alex

    0 1 Отговор
    Témoignage allonger et grossir le pénis
    Vraiment çà a été une surprise. ce docteur est excellent un vrai triomphe
    Ce docteur a utilisé ces connaissance spirituelles dans les plantes naturelles
    puissantes en allongement et grossissement du pénis. ce docteur demande la photo
    du pénis et fait une étude pour vous donner un super résultat après il vous envoie une pommade que j'ai utilisé en 5 jours . mon pénis a augmenté de taille en érection j'ai aimé et ça dure. c'est un témoignage de retour affectif que j'ai vu et j'ai contacté le maître
    miracle je vous laisse les contacts du Grand docteur
    : +229 69028954 mail : [email protected]
  • 62 alex

    0 1 Отговор
    Препоръка за удължаване и увеличаване на пениса
    Наистина беше изненада. този лекар е отличен истински триумф
    Този лекар използва това духовно знание в естествените растения
    мощен за удължаване и увеличаване на пениса. този лекар иска снимката
    пенис и направи проучване, за да ви даде страхотен резултат, след като ви изпрати мехлем, който използвах за 5 дни. моят изправен пенис нарасна по размер, който ми хареса и продължава. това е свидетелство за емоционално завръщане, което видях и се свързах с майстора
    чудо оставям ви контактите на Великия лекар
    : +229 69028954 поща: [email protected]