Last news in Fakti

16 Октомври, 2017 00:00 2 266 3

Искате да сте слаби? Не яжте това в офиса

  • бисквити-
  • кафе с мляко-
  • торта-
  • диета-
  • калории

Британско проучване установи, че хората консумират 100 000 допълнителни калории в службата. Местни експерти, цитирани от в. "Дейли стар", съветват кои продукти да избягваме на работното място, за да не дебелеем:

Бисквити

Ако в офиса има буркан за бисквити, пазете се от него на всяка цена. Въздържайте се и от домашни бисквити, тъй като рядко можете да се задоволите само с една. Те съдържат растителни мазнини, захар и бяло брашно, които могат да доведат до натрупване на излишни килограми.

Кафе с мляко

Ако сте от тези, които пият две кафета на ден, трябва да знаете, че една чаша от напитката с добавено мляко може да съдържа между 80 и 100 калории. Експертите препоръчват да изберем с билков чай.

Шоколад

Шоколадовите блокчета обикновено съдържат калории колкото цяло хранене. Ако не можете без любимото си лакомство, дръжте на бюрото си черен шоколад с възможно най-високо съдържание на какао за случаите.

Ядки и сушени плодове

Всеизвестно е, че шепа ядки и сушени плодове осигурява редица ползи за здравето. С тях обаче не бива да се прекалява. Ядките са с високо съдържание на мазнини, а в процеса на обработка на сушените плодове често се добавя захар.

Торта

Рождените дни в офиса често вървят с торта. Само едно парче от сладкиша може да съдържа между 300 и 400 калории.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    5 2 Отговор
    Абе не,, яжте ако може никъде и във вкъщи и в офиса" и парите ще ви стигат така съветват едрите капиталисти .По скоро дебелите да не хапват такива храни в офиса слабите даже е препоръчително а нормалните да внимават с калориите за да не заприличат на дебелите колеги така звучи по добре.
  • 2 Пред офиса

    2 0 Отговор
    Щом е само в офиса , добре е !
  • 3 Радо

    1 0 Отговор
    А в канцелариите може ли да ги мааме?