Last news in Fakti

14 Октомври, 2017 14:24 2 119 0

Джесика Алба: Дете номер 3 ще е последното!

  • джесика алба-
  • дете-
  • бременна-
  • повече деца-
  • дъщери-
  • трето дете

Актрисата и съпругът ѝ не възнамеряват да имат повече деца

Холивудската актриса и бизнес дама Джесика Алба обяви, че не възнамерява да има повече от деца. Актрисата, която в момента е бременна с дете номер 3, настоява, че то ще е последното попълнение в семейството ѝ, пише сайтът Celebretainment.

Звездата от "Sin City: A Dame To Kill For" заяви своята категорична позиция по този въпрос в интервю за E! News.

Запитана дали, след раждането на третото си дете, тя и съпругът ѝ Кеш Уорън ще имат още деца, актрисата се засмя и настоя, че това ще е последното.

#fbf being preggers w Honor then Havie Pie -I couldn’t resist w the last one 🤦🏽‍♀️🤣😝

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on Oct 13, 2017 at 9:36am PDT

На въпроса: "Как успява да запази баланса между семейството и кариерата си?" Алба отвръща: "Мисля, че това е свързано с времето, което сте вложили в работата си, с начина, по който се зареждате от нея, от онова, което носите у дома след края на работния ден и разбира се, онази част, която оставяте на прага, преди да се приберете при семейството си", заяви тя.

Пред изданието тя разкри още от своите тайни за пробуждането на здравословни навици у децата.

"Щастливото работно място всъщност е онова, което прави човек по-здрав и жизнен, а децата му по-жизнерадостни. Ако работите пет часа на ден, но мразите работата си, отношението, което ще отнесете у дома би било негативно. Родителите са онези, които налагат своите възгледи на децата си, дори когато не го осъзнават). Така че, вашето отношение, вашите емоции и усещания за заобикалящата среда, са онези неща, които всъщност влияят върху живота на децата и връзката им с него", обяснява житейската си философия актрисата, която има две дъщери — Онър (9 год.) и Хейвън (5 год.) и очаква трето дете.

През юли Алба съобщи, че тя и съпругът ѝ ще стават родители за трети път. Бъдещата майка съобщи щастливата новина в Instagram, където публикува видео, включващо двете й дъщери.

@cash_warren and I are officially going to be outnumbered #babyonboard #herewegoagain 👶🏼🤰🏽#blessed🙏

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on Jul 17, 2017 at 4:06pm PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА