20 Октомври, 2017 12:00 3 282 2

Мерилин Менсън към Бийбър: Не се бия с момичета!

  • бийбър-
  • менсън-
  • спор-
  • бой-
  • тениска

Русокосият музикант се опита да предизвика рокаджията

Колкото и да се старае Джъстин Бийбър да избяга от скандалната репутация и даже започна да посещава църква, певецът се оказва магнит за конфликти. Този път Бийбър си навлече гнева на Мерилин Менсън. Проблемът е в това, че Джъстин пусна колекция тениски, които отпред са с неговия облик, а отзад – с лика на Менсън, пише OK Magazine.

При лична среща Джъстин решил да предизвика рокаджията като му заявил, че дизайнерската му находка е върнала неговата актуалност. Мерилин не се стърпял на подобно нахалство и поставил младия си колега на място.

„Влязох с него в един луксозен ресторант, където е пълно с известни личности. Видях някакво светлокосо момиче в розова блуза и това се оказа Бийбър. Седнах до него и казах – ти носиш тениска с мен на сцената. И тогава той скочи и започна да вика, че ми е върнал славата на подиума“ – разказва Менсън.

По време на едно от скорошните интервюта на Менсън той коментира ситуацията. По думите му Бийбър не е достоен дори да се разбере с него по мъжки.

„Не знам на кого бе нужно това, защото не мога да споря с малък мозък. Не се бия с момичета. Затова и няма да се занимавам с Джъстин Бийбър."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гуньо простия

    6 0 Отговор
    М. Менсън и Кличко се срещнали на тъмна уличка- и двамата умрели от страх.
  • 2 Bez ime

    1 0 Отговор
    Sipa muu 😂😂😂