21 Октомври, 2017 21:01 2 138 4

Легендарният вокалист на Iron Maiden Брус Дикинсън стана левскар

  • брус дикинсън-
  • левскар

Легендарният вокалист на Iron Maiden Брус Дикинсън вече е част от семейството на Левски. Това се похвалиха от Националния клуб на привържениците на "сините".

"Скъпи левскари, с гордост ви споделяме една уникална левскарска постъпка. Вокалистът на легендарната хеви метъл група Iron Maiden Брус Дикинсън вече е част от семейството на Левски. Певецът получи членска карта на Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП). Подаръкът му бе връчен от група левскари, които присъстваха на официалната премиера на автобиографията на Дикинсън - "What Does This Button Do?", която се състоя в Лондон на 17 октомври", се казва в официалното съобщение от Герена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бесен Язовец

    15 7 Отговор
    Еми аз ще подаря по една карта на ЦСКА на вс левскари тогава и ФК.Левски ще остане без фенове
  • 3 Зомбайо

    10 0 Отговор
    Гледал съм го на живо с Iron Maiden. Велик вокал. Велика група.
  • 4 Рамбо

    8 5 Отговор
    Ехеййй левскарите се оср ... ! Велик човек , толкова го уважавах , а да падне толкова ниско !