Last news in Fakti

25 Октомври, 2017 20:00, обновена 8 Юни, 2022 14:11 2 943 4

10 съвета за онези, на които им е трудно за изразяват чувствата си

  • двойка-
  • съвет-
  • брак-
  • връзка-
  • среща-
  • свалка-
  • мъж-
  • жена-
  • взаимоотношения-
  • любов-
  • обич

Покажете на любимия човек, че го цените

10 съвета за онези, на които им е трудно за изразяват чувствата си - 1

Ако си нямате и идея как да изразите чувствата си пред любимия човек, значи сте попаднали на правилното място. Ако си мислите, че няма как да изразите как всъщност се чувствате спрямо партньора си и искате да му покажете, че наистина е специален за вас, вижте следните съвети. Тук изброихме няколко начина, по които да изразите любовта си.

Вижте ги сами!

1. Подкрепяйте го/я
Не критикувайте и не унижавайте половинката си. Приемете недостатъците и показвайте съчувствието си, когато нещата не вървят на добре.

2. Комуникацията
Обърнете внимание на нуждите, които има партньора ви. Бъдете по-ентусиазирани на новите му предложения. Бъдете позитивни в отговорите си.

3. Вдъхновете го/я
Бъдете отзивчиви към любимия човек. Споделяйте отговорността към нещата в живота ви с него/нея. Обърнете внимание на трудностите, които изпитва и му/ѝ предложете решения и идеи.

4. Покажете ентусизъм
Насърчавайте го/я, когато има нужда. Бъдете креативни, когато подхождате към връзката си. Отделете си време и положете усилия, за да прекарвате повече време заедно.

5. Бъдете благодарни!
Бъдете признателни! Ценете малките неща, които партньорът ви прави. Не забравяйте да връщате услугите, които той/тя прави за вас.

6. Грижете се за него/нея
Не забравяйте да имате реалистични очаквания спрямо половинката си. Не се разсейвайте около нея. Едно от най-важните неща е да не забравяйте важните дати и за двама ви: рождени дни, годишнини, празненства.

7. Романтични жестове
Не се стеснявайте, не крийте и не задържайте чувствата си. Правете онези обичайни неща, те имат значение – дръжте се за ръце, прегръщайте се, подарявайте си малки подаръци.

8. Помогнете им!
Бъдете опора за половинката си. Дайте ѝ кураж, когато се страхува. Бъдете приятели, не само любовници.

9. Отделете време за партньора си.
Сложете любимия си човек на първо място – преди работата, материалното, проблемите. Слушайте и отговаряйте на това, което ви казва. Ценете това, което половинката ви споделя с вас.

10. Подаръци
Изненадайте любимия човек с подарък, когато най-малко го очаква. Правете си изненади, създавайте щастливи спомени заедно. Организирайте среща-изненада за вас и половинката!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среща-изненада

    4 2 Отговор
    Сдобряването е най-добрият повод! Направете така, че да ви хване на групов с майка и или най-добрата и приятелка, тогава можете да сте сигурни, че в порното сценарият е пълна измислица, а в реалността нещата никога не се случват така...
  • 2 Бесен Язовец

    7 0 Отговор
    Важно е да има редовно шнеле шнеле а лигавите приказки може да ги оставим за турските сапунки
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Влюбен до уши

    1 1 Отговор
    Ако тези съвети се спазват на 100%, от страна на тъй нареченият глава на семейството, яко и безвъзвратно го инсталират под чехъл. Лично съм свидетел на един два подобни случая. И тогава прекомерното внимание и съобразяване с капризите на вечно хленчещото същество се превръщат в патология, а на благоверният не му остава нищо друго освен да се самозалъгва, че кошмарът в който сам се е набутал, се нарича "домашен уют". А подигравките и съжалението, което буди у колеги и приятели са само бонус.