Last news in Fakti

29 Октомври, 2017 20:00 9 780 10

Жените си признават: Мразя майката на партньора ми!

  • майка-
  • жена-
  • връзка-
  • дете-
  • син-
  • дъщеря-
  • омраза-
  • двойка-
  • семейство-
  • брак-
  • бебе
Жените си признават: Мразя майката на партньора ми! - 1

Когато се влюбиш в някого, накрая се оказва, че имаш връзка с цялото му семейство. Трябва да приемеш всички хора в живота им, особено жената, която го е отгледала: майка му. Но нещата могат да се обърнат с главата надолу, ако има някакво неразбирателство между теб и тази важна жена.

Тези момичета споделят искрено, че не могат да понасят майката на партньора си. Ето кои са и причините за това!

1. Мразя майката на приятеля ми, защото тя зависи изцяло от него и му пречи да си има собствен живот.
2. Свекървата ми ми каза, че бебето ни ще стане ужасен човек и ще свърши в затвора, защото не го учим на религиозни принципи.
3. Толкова мразя майката на гаджето си, че обмислям да скъсам с него.
4. Мразя как майката на съпруга ми все още смята бившите му гаджета за нейни „дъщери“, но не и мен...
5. Наистина не харесвам майката на съпруга ми. Тя се държи ужасно с мен и с жената на другия ѝ син. Както и с племенницата ѝ, която има аутизъм. Мрази мюсюлмани. Списък с неща, които харесва, всъщност е по-кратък, отколкото с тези, които не харесва.
6. Получих съобщение от майката на мъжа ми, което гласеше, че е чула, че съм бременна и ще бъда лоша майка. Не съм бременна, но сега искам да и зашлевя един шамар.
7. Страдам от фибромиалгия (синдром, характеризиращ се с хронична болка, напрежение и умора в мускулите, сухожилията и ставите). Майката на мъжа ми не ми вярва. Мисли, че съм мързелива, измислям си и съм ужасна майка. Тя използва болката ми, за да се опитва да настрои децата ми срещу мен.
8. Майката на съпруга ми не вярва, че страдам от тревожност и депресия. Всичко, което ми казва е „просто да го преодолея“ и че все пак ме обича като дъщеря. Понякога я мразя.
9. Майката на гаджето ми постоянно му иска пари и никога не му ги връща. Чакаме бебе и спестяваме, а тя му поиска пари за цигари и трева.
10. Майката на гаджето ми е толкова обсебена от него. Той също не може да го понася, но не иска да я нарани, ако и каже.
11. Свекървата ми се отнася много зле към детето ми. Кучето ѝ хапе сина ми, а тя после се кара на детето. Що за баба?!
12. Според майката на мъжа ми, аз съм лоша съпруга, защото не мога да задоволя хранителните нужди на капризния ѝ син. А тя цял живот го е хранила с храни от консерва.
13. Мразя майката на съпруга ми. Тя се прави на мила и добра пред мен, но е казала на сина си (моя съпруг), че не съм правилната жена за него.
14. Мразя как майката на мъжа ми сравнява нашата дъщеря с 6-месечното бебе на другия ѝ син. Ние сме различни като родители, преодолей го!
15. Майката на гаджето ми заключва почти всички стаи в къщата, когато съм им на гости. „От мерки за сигурност.“
16. Мразя майката на гаджето ми. Винаги идва на гости неканена и очаква всички да ѝ благодарят, че ги е озарила с нежеланото си присъствие.
17. Мразя майката на гаджето ми. Обвинява ме, че крада неща, които съм купила и за които имам касови бележки. В същото време тя краде от мен и си съчинява абсурдни истории.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Промишлен егоизъм

    9 1 Отговор
    А ако съдията е женен мъж, обикновено дава оправдателна присъда на обвиняемия в убийство на тъщата и го гледа с тиха завист и уважение, защото се е отървал от НЕЩО, дето никой затвор не може да му направи!!!
  • 2 Снежа

    7 7 Отговор
    Ако кандидат снахата идва у вас по едни гащи и има претенции към дома ти казва в прав текс аз с майка си и баща си няма да живея а с вас ли .Върти очи и чака да се махнеш _от къде обаче от собствения си дом? Аз обаче съм и готвила година и половина плела шапки шушони шалове фанела ,простирах и даже гащите цяло лято пълня килера с зимнина пазаря готвя и казвам да си сипе първа.... Както и да е отказах всичко и и се наложи да се справя сама .... Сложно и какво мислите изправи се в хола и каза по горните думи .... С надежда че аз ще отида на вилата целогодишно но ще продължа да пълня килера тенджерата и т.н Не се случи както е мислила тя отнесе синът ни навръх рожденния му ден... След година пак на рожденния му ден запя друга песен да сме говорели да се върнела ...само че не.... аз пак ходя лятото на лозе пак си пълня килера пак си готвя..но си го ям сама а тя лапа мухи и ще продължи да лапа апартамента седи празен заключен а тя плаща наем и ще плаща занапред Който не оцени всичко правено от мен няма заден ход ...всеки трябва да си знае мястото и възможности да се простира според чергата и да обижда при краен случай а не когато му кефне....поздрави от варна
  • 3 ДДР

    11 0 Отговор
    Удивлява ме злобата на нежния пол
  • 4 Факт

    10 0 Отговор
    Ивъъъъ...войната между жени е пословична...Легендарна ....
    Битката за черпака ,синът- мъжът....:)))
  • 5 Таня

    0 0 Отговор
    Да чувала съм , подобни изказвания от мои приятелки и наистина съм била свидетел на такива отношения. Но в случея и двете не правят компромиси. Правят си на инат без да разговарят по между си. Без да се опитат да разберат. Аз съм в чудесни отношения с моята свекърва, но двете сме много еднакви като хора в живота. Виждаме малките неща в живота, смеем се и когато критикуваме себе си никой не се сърди. Защото го правим тактично и със усърдие. Без обиди, без лицемерие. Тя обаче не се бърка в живота ни, нито ние в нейния. Според мен си е до човек. Аз имам син на 11 години и ще бъда много щастлива, когато порасне и намери своята половинка да се държа с нея както се държи с мен моята свекърва. Благодаря на Бог, че имам такъв късмет.
  • 6 Досада

    6 0 Отговор
    Скъсаните нерви никой не може да ти ги върне. Мъж, който живее при мама след 25 години не става за нищо. Ако иска да е самостоятелен, се изнася на квартира и приключва.
    Не държа да обичам и няма начин да обичам партньора на някое от децата ми, но в едно съм категорична - младите трябва да живеят самостоятелно и техните родители не трябва да ги тормозят на кои празници ще ги посещават, да се виждат с тях всеки уикенд и прочие. Избрах такъв живот за себе си и така възпитавам децата си. Да обсебиш детето си е грозно и бездушно. Всеки си има свой живот. Младите да пътуват, да се веселят, да си почиват през отпуските, Коледа и Великден. Какво е това досадно семейно празнуване у дома с многочасово готвене или семейно посещение на заведение и всяка година едно и също. Не е за мен определено.

    Коментиран от #8

  • 7 Павлина

    0 0 Отговор
    Моята е истински обсебваща. Но повече ме е яд на мъжа ми , че допуска всичко това! Никой не смее да й направи забележка, защото тя винаги е права ,невинна, всеотдайна и любяща майка , която на времето се раздала за децата си и сега те са й длъжни ! Трябва да са постоянно до нея и да я изслушват. Всеки ден има нова драма. А думата "самоирония " за нея не съществува! Аз просто я мразя! Дори ден няма в който мъжа ми да не й е докладвал какво яде , какво прави и кога спи ! Нон стоп коментира хората и всичките й близки . Защо не ги оставя на мира! Ако иска нещо да промени просто да действа, а тя само коментира- това ме влудява! Всички са лоши , само тя е най-добрата и знаещатта. Бърка ни се постоянно във семейните проблеми, особенно тези с децата ни . Все се меша . Нейните деца са най - важни ! Зетя и снахата са винаги виновните и винаги лошите! Понякога си мисля дали не е време да се разделя с мъжа си , защото ми писна! Развих сто болести , заради глупости. Проблема е , че имам две момчета на 14 и 20 и ще се отрази й на тях ! Господи направо ми иде да я разкостя. Ето как ставали убийствата! Единственото което искам за момента е да не я виждам поне сто години! Не обичам да мразя , но нея я мразя истински!
  • 8 Зорница

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Досада":

    Много АМА МНОГО вярно казано! :)
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.