2 Ноември, 2017 07:00 3 304 0

Вашият хороскоп за днес, 02.11.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес ще осъществявате с лекота всичко планирано до момента в професионалната сфера. Ще се радвате на вроден късмет и всичко, което пожелаете в личен, делови и финансов план, ще се реализира без затруднения.

Телец

Днес ще научите истини, които няма особено много да ви се понравят. Стремете се да не попадате в ситуации на работното си място, които да не можете да контролирате със собствените си усилия.

Близнаци

Днес по-голяма част от родените под този зодиакален знак ще печелят доверието на околните с чара и с усмивката си. Като че ли ще ви е много лесно да обезоръжавате околните с добра дума и увереност в собствените си знания и възможности.

Рак

Днес избягвайте предразсъдъците в личен и професионален план. Имайте предвид, че колкото по-отворени и по-малко мнителни сте към заобикалящите ви, толкова е по-голяма вероятността да получите желаните от вас резултати.

Лъв

Денят ще е благоприятен за вас, ако съумеете да извлечете полза и от негативните за вас ситуации в професионален и материален план. В случай, че направите това, ще се радвате на стабилност, в противен случай доста неща по отношение на паричните въпроси могат да се объркат.

Дева

Днес е наложително да преодолеете собствената си инертност в професионалната сфера. Опитайте се да разрешите проблем в материалната сфера, на който не сте обръщали внимание до момента. Притежавате достатъчно борбен дух, за да се освободите от компанията на недоброжелателите в близкото си обкръжение.

Везни

Днес разчитайте преди всичко на себе си, когато става въпрос за конкретен ангажимент на работното място. Доверете се на интуицията си, защото тя ще ви помогне да откриете най-добрата формула за развитие, не само в службата, но и по отношение на финансовите ви постъпления.

Скорпион

Днес ще разполагате с достатъчно енергия, за да приключите със започнатите от вас неотдавна инициативи. Стремете се да не сключвате договори, които не могат да ви осигурят поне минимална гаранция за задоволителен финансов приход.

Стрелец

Днес мнозина от вас отново ще се изправят пред редица нерешени проблеми, чието разрешение, като че ли на този етап от време няма да е особено проста работа. Постарайте се да премахнете някои конфликтни ситуации, възникнали между вас и колегите ви на работното място.

Козирог

Днес не гласувайте сляпо доверие на успели, но малко познати за вас особи. Дори в това число можете да включите и началниците и клиентите си. Колкото по-съобразителни сте в това, какво споделяте с тях, толкова е по-малка вероятността да имате проблем, поради вашата откровеност.

Водолей

Днес ще ви се предоставят големи възможности за постигане на успех. На мнозина от вас чувствителността ще е значително завишена, което може да стане и повод за разногласия между вас и тези които ви заобикалят в личен и професионален план.

Риби

Денят за вас ще е многообещаващ, особено ако знаете как да използвате шестото си чувство, което на този етап от време може да свърши доста полезни неща за вас. Необходимо е да търсите нови възможности за развитие в професионалната сфера чрез подходящи запознанства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА