2 Ноември, 2017 11:56 2 634 3

Младите VIP-ове не биха минали в 5-и клас

  • vip brother-
  • съквартиранти-
  • млади-
  • биг брадър-
  • знания-
  • училище-
  • неграмотни-
  • грамотни

Оказва се, че съквартирантите в къщата на Биг Брадър имат солидни пропуски в знанията си

Оказа се, че съквартирантите под 35 години в къщата на VIP Brother не са пример за подражание за учениците.

Голяма част от тях не успяха да се справят с въпроси от матурата за 4-ти клас. Биг Брадър даде шанс на фантома Миглена Каканашева-Мегз да се завърне като пълноправен участник, като организира мисия, в която всички съквартиранти под 35 години влязоха в ролята на чавдарчета и се върнаха в ученическите си години.

Съквартирантите обаче не знаеха, че това е мисия и от отговорите им зависи завръщането на Миглена Каканашева-Мегз като пълноправен участник в шоуто. Тя трябваше да победи всички чавдарчета, като даде повече верни отговори.

Мегз беше притеснена, но когато "съучениците" ѝ започнаха да отговарят, стана ясно, че задачата няма да е чак толкова тежка. Съквартирантите буквално потънаха в дебрите на знанията от началното училище.

Общо те дадоха 27 грешни отговора на 56 въпроса.

Тото не успя да отговори на въпроса "Кой е по-големият от братята Кирил и Методий?". "Мислих, че затова е Кирилица", обоснова той грешният си отговор, че по-големият е Кирил.

Той не успя да напише правилно и думата "безскрупулен", като бе заместил второто у с о.

Енджи Касабие на свой ред не успя да отговори на въпроса: "Какво празнуваме на 3 март?".

За Алекс Богданска, която наскоро беше булка, се оказа, че правописът на думата "булчински" е мистерия.

Дани Златков пък, на когото Сашка Васева възлагаше големи надежди, не знаеше какво честваме на 22 септември?

Най-грамотни сред младите съквартиранти се оказаха Даниел Петканов и изненадващо за публиката Джулиана Гани. Те се представиха най-добре, като Гани даде един грешен отговор на въпроса "Кой е единственият естествен спътник на Земята?" "Мисля, че е Слънцето", отговори Гани и допълни "чудих се между Слънцето и Луната", след което се извини на останалите, че е сбъркала.

Мегз имаше реални шансове да се завърне, но даде грешен отговор, като не можа да определи сказуемото в изречението "Биг Брадър вижда всичко.", първо бе на прав път, но после се разколеба и сгреши.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    14 1 Отговор
    Някой изобщо гледа ли ги тия глупаци?
  • 2 БМВ

    8 0 Отговор
    Само други безмозъчни биха ги гледали.И все пак това са ВИПОВЕ! МАЛЕ МАЛЕ.
  • 3 Гост

    4 0 Отговор
    Поредните ВИП тъпанари...!!!