6 Ноември, 2017 23:29 2 033 5

Приложение с изкуствен интелект разкрива истинското лице на звездните (СНИМКИ)

  • звезди-
  • брим-
  • без грим-
  • премахва-
  • мобилно приложение-
  • истинско лице-
  • изкуствен интелект

Мобилното приложение може да премахва и добавя грим върху снимки и видеа

Звездите са красиви. Те са привлекателни, харизматични, неустоими... с една дума звездни. Но можете ли да си представите как биха изглеждали ако останат без грим?

Благодарение на модерните технологии, вече можете да разберете и сами, без да се налага да дебнете дали някой таблоид ще успее да публикува снимки на любимата ви звезда, преди да е успяла да постави макиажа си.

Много рядко се случва да видим естествената, натурална красота на някоя знаменитост, защото всички те ревностно прикриват недостатъците си зад тонове грим, за да не допуснат звездният им блясък да бъде замъглен или отнет.

И все пак има как да видите как биха изглеждали звездите без грим с помощта на мобилното приложение MakeApp, което използва изкуствен интелект, за да премахне или добави грим от снимки и видеоклипове.

Резултатите показват, че повечето звезди все пак са красиви и без грим, но някои не чак толкова.

Например годините на Анджелина Джоли започват видимо да личат. Тя е на 42 и без грим изглежда дори малко по-възрастна вероятно заради притесненията около раздялата ѝ с Брад Пит.

Ема Уотсън, която стана известна с ролята си на Хърмаяни Грейнджър в екранизациите по книгите за Хари Потър, в момента има статута на секс символ, като дори беше избрана за най-сексапилна млада актриса на Великобритания. Без грим обаче, тя не излъчва същия сексапил.

Риалити звездата Ким Кардашиян, която сме всикнали да изпъква сред тълпата, изглежда незабележима и бледа когато лицето ѝ не е гримирано.

Това приложение ни показва, че днешните стандарти за красота са доста нереалистични и ни дава едно много необходимо напомняне, че никой не е съвършен.

Вижте още няколко примера за това как изглеждат знаменитостите с и без грим:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    3 0 Отговор
    Това го може и гугАл с код за търсене "... името на обкта на желания... withou make up".
    защо трябва да си инсталирам приложението?
  • 2 вас

    5 0 Отговор
    Не съм виждал по-измислена,фалшива статия. Поне на една от снимките да не беше работил фотошопа.
  • 3 Анонимката

    1 0 Отговор
    Някои звезди,са красиви и без грим,други не можеш да ги познаеш зад тоновете пласт червило,фон дьо тен и т.н.
  • 4 Ввв

    1 0 Отговор
    Те 80 процента от така наречените "красавици" са с други личица сутрин и без гримове и тем подобни,ама айде...
  • 5 сойкаПрисмехулка

    1 0 Отговор
    Това приложение не разкрива нищо. Всеки един програмист знае, че към кода трябва да се добавят if и else, та ако въпросната "звезда" има хормонален дисбаланс да й се добавят пъпки. В противен случай програмата ще изкарва само бръчките. Освен това трябва да се предвиди и опция за въвеждане на възрастта със scanner scan, защото бръчките не може да се добавят по дефолт от програмата на всеки, тъй като въпросните личности може да са под 30 и тогава няма да са сбръчкани. Естествено трябва да се предвидят и изключения и в кода трябва да се заложат throw exception. Сложничко си е и не е по възможностите на всеки с лаптоп.