Last news in Fakti

8 Ноември, 2017 10:02 4 375 14

Aвтобиографията на Криско ще го направи милионер

  • криско-
  • книга-
  • автобиография-
  • автобиографична книга-
  • 10 години на сцена-
  • музикална кариера

Известният български изпълнител сам написа книга за живота си

Най-популярният рапър у нас Кристиан Талев — Криско разказа повече подробности за първата си книга — „Пътят нагоре“.

По време на пресконференция изпълнителят разказа любопитни подробности за написването на книгата, както и за личния си живот.

„През годините запазих много от нещата за себе си и умишлено не ги споделях в интервюта, за да издам книга и да стана мръсен милионер“, заяви на шега Криско пред присъстващите, сред които имаше журналисти, музиканти и много негови фенове.

Изпълнителят предупреди и категорично заяви, че в книгата няма пикантни детайли около неговите 7500 бройки в леглото. „В изданието ще намерите по-скоро мои лични откровения и размисли, отколкото тайни за сексуалния ми живот“, заяви рапърът.

Книгата „Криско: „Пътят нагоре“ вече официално е в книжарниците и се радва на огромен интерес. Тя е пълна с впечатляващи истории както за близки хора от живота на звездата, така и с преживявания, свързани със сцената и с факти, които могат да вдъхновят младите български изпълнители.

Автор на книгата е самият Криско, а поводът за издаването ѝ — 10-годишният му юбилей на сцена.

Наскоро рапърът издаде и нова песен, за която споделя, че е „един много специален проект“. В нея има участие и бащата на Криско — Радослав Талев, който е изключително добър китарист.

„Благодаря и за инспирацията в текста от Dim4ou, страхотната спойка между мен и Pavell & Venci Venc, както и уникалния клип с режисьор Кирил Киров — Кико!“, заяви Криско.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    14 1 Отговор
    Милионер с книга в България не се става. А автобиографиите са книгите за които авторите им остават най-неприятно изненадани от ниския интерес.
  • 2 Бг лов

    22 2 Отговор
    Кога стана известен пък ти....Наркоман....казваш стихчета докато си мислиш,че пееш
  • 3 МАК

    14 1 Отговор
    Тоя псевдоелит не знам кой ще ми купи книгата!!

    Коментиран от #4

  • 4 Пенчо

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "МАК":

    15-16 годишни истерясали пубери,дето още сричат.
  • 5 Извън закона

    10 3 Отговор
    Тоя не е никакъв рапер,нито цигането 100 кила това са дискотечни наркоманчета,песните им нямат нищо гангстерско...рапът е гангстерска музика какъв гангстер е тоя Дриско )))

    Коментиран от #6

  • 6 CL500

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Извън закона":

    Рап-музиката не е задължително гангстерска! Още с възникването си в гетата е изразявала различни неща, като несправеливости, социална неравнопоставеност, дискриминация, трудния и изолиран живот на негротата и т.н.
    В последствие възникват течения в тая музика, комерсиализира се.
    Ганстерското течение е само едно от теченията, така както в САЩ има война източно-западно крайбрежие...
  • 7 Един

    9 2 Отговор
    Сериозно? Вече такъв велик път и толкова перипетии през живота си имал че си изпитал нужда да споделиш придобитата мъдрост?! егати профанщината братче! Тупак или Еминем не са си писали автобиографията нашто селянче по-велико от тях...
  • 8 Габровец

    8 2 Отговор
    Чукчата написал книга. Отишъл в издателството за да я отпечатат. Отказали му. Поинтересувал се защо. Те го попитали, чел ли е какви глупости е написъл. Чукчата отговорил, че е писател а не читател.
  • 9 HipHop

    0 3 Отговор
    Поредната медийна бомба. Криско е продукт за изкарване на пари на Вирджиния рекърдс!
  • 10 ЛЕНИН Е КАЗАЛ

    1 2 Отговор
    КОГАТО ОБЩЕСТВОТО Е НЕОБРАЗОВАНО ЕДИНСТВЕНИТЕ ИЗКУСТВА КОИТО ГО ВЪЛНУВАТ СА КИНОТО / БИГ БРАДЪР И ПОДОБНИ/ И ЦИРКА / ЧАЛГА И ПОДОБНИ/ И Е МНОООГО ПРАВ.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 сойкаПрисмехулка

    1 1 Отговор
    И кой пък ще си купи книгата на тоя?
  • 13 чичо

    0 0 Отговор
    Чета лузърските коментари, но това младо момче е доказателство, че за да успееш дори и в този бранш е необходимо сериозно образование, достойно домашно възпитание и много, ама наистина много, бачкане!!!
  • 14 Ивайло Петров

    0 0 Отговор
    ....хора не се залъгвай те,има мн пъпчиви пубери,които ще му я купят,което е жалко разбира се...,не че не съм му слушал песните и не съм се кефил на НЯКОЙ от тях,но според мен няма какво толкова да каже разкаже поради съвсем крехкият си 30 годишен житейски път.Момчето е връзкарче,разбира се че има и някакви заложби,но в БГ със заложби не става,по скоро с точните познати или ако си "дама" с куролап.