Last news in Fakti

12 Ноември, 2017 00:30 33 681 11

Сутрешният секс е най-полезен

  • секс-
  • сутрешен-
  • полезен-
  • причини

Сексът е добър начин за укрепване на имунната система

Сутрешният секс е най-полезен - 1
Снимка: Shutterstock

Противно на всеобщото мнение, че най-подходящото време за секс е вечер, сексолозите твърдят, че сутрешният секс е не само по-полезен, но и по-страстен. Ето няколко причини в подкрепа на това твърдение:

Чудесен старт на деня
Ендорфинът е хормонът на щастието, а нищо не засилва производството му в организма така, както го прави сексът.

Сияйна кожа
Оказва се, че от оргазмите кожата ви сияе, а също те така стимулират и растежа на косата, благодарение на засилената циркулация на кръвта, която идва след тях.

По-добър имунитет
Според лекарите, сексът е добър начин за укрепване на имунната система, заради засилването на нивата на имуноглобулин-А, съдържащи се в организма. Точно това подсилване е нужно сутрин, когато сме обградени от много хора на път към работа.

Сутрешната ерекция
Мъжете също имат хормонален цикъл, който се променя през целия ден. За много от тях нивата на тестостерона са най-високи сутрин, между 4 и 6 часа.

Не сте уморени
През последните няколко часа умът ви е почивал от социални мрежи, технологии, работа и стрес, затова можете напълно да се отдадете на интимните ласки. Стресът е един от най-големите врагове на либидото, затова именно моментите, в които сме отпочинали и спокойни, са най-подходящи за секс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    21 3 Отговор
    След сутрешен после цял ден си ходя на кокал,и вероятноста да изневеря се повишава
  • 2 газо

    24 2 Отговор
    Добро утро, Вени! Аз съм готов и те чакам!
  • 3 Сеан

    19 10 Отговор
    Вени, извинявай, но съм малко скептичен, по въпроса...- Как си представяш, тъкмо е станало 5 часа сутринта, алармата е иззвъняла, аз съм ударил една ядосана лапа на алармата да не мучи и звъни и тъкмо съм се завил под юргана, с надеждата да поспя още до 6 часа, преди да стана за работа, когато изнервена тигрица ми скача с плонж от 2 метра на бъбреците, впива страстно устни в ухото ми и прошепва пъхайки език в ухото ми: Пипни ме тук и там и не питай - защо?? Това така ще ве възбуди, че отмятайки юргана направо ще я просна на пода и ще правим секс цели 5 часа. Но ще закъснея за дъ Уорк и ке ме уволнят. Тигрицата сърдито ще ми тегли м..ната, щото сега тигриците предпочитат парите, пред секса и ке ме изрита даже без да ме киссне? Ей, сутрешния секс може само в Събота срещу Неделя! Нито ден, по-рано....
  • 4 Радо

    12 5 Отговор
    Дамите да не бъркат сутрешния позив за уриниране на половинката си с ерекция, защото ако скъпия първо мине през банята, и може да останат после разочаровани.
  • 5 Живот като на кино

    23 2 Отговор
    Сутрин като се събудя нямам търпение да мина през тоалетната за да ми спадне ,после умрял от глад гледам да се натъпча с некви гадости ,бързане задръствания и чак като ида в офиса и отхвърля спешното от вчера може и да се сетя за някоя колежка, как може да ми врътне една тръбичка ,само където всичко живо гледа на хеликоптер и едва ли споделят мойте мисли за интимност ....а като се прибера от арбайтен мойта и тя на хеликоптер и ми е само до сех .....но преди да си легна си пускам предаването "направи си сам "дотаковва ми се ,опраям се за 2 мин и на петата съм заспал како къпан .....и некст дей сейм ш.т ;)

    Коментиран от #11

  • 6 Правило #1

    19 1 Отговор
    Секса е за слава ,ч...йката за удоволствие!
  • 7 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    10 4 Отговор
    От сабята глава не боли и портмонето не истънява
  • 8 Японеца

    17 1 Отговор
    Е то май излиза на жените все да им е вътре, това иска да ни каже авторката, то не беше сутрин, следобед, в офиса, на свещи и другите статии в къщи!
    Като обобщим, такива като вени кога ще работят, като все са навирили педалите?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Габрово

    0 1 Отговор
    Знаят ли 69 поза жени те търсят кой Загреб секс
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.