13 Ноември, 2017 09:32 10 339 4

Те казаха твърдо НЕ на сутиена (СНИМКИ)

  • звезди-
  • сутиен-
  • знаменитости-
  • без сутиен-
  • избор

Много знаменитости предпочитат да се освободят от определена чат от бельото си

Те казаха твърдо НЕ на сутиена (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

За или против сутиена?
Повечето жени са израснали с идеята, че носенето на сутиен е "правилното" нещо и когато гърдите им започнат да растат в пубертета, те трябва да започнат да носят тази част от женското бельо. Носенето на сутиен като че ли кара една жена да изглежда привлекателна, спретната и в приличен вид, или поне така са ни учили. Според нови проучвания и изследвания, които най-често се появяват около Международния ден без сутиени или около Световния ден за борба с рака на гърдата, сутиените всъщност са сред най-неправилните неща, които една жена може да причини на тялото си.

Според учени, липсата на сутиен води до повишено производство на колаген и еластичност, освен това, без "подкрепата" на сутиена, развиващите се гърди на младите момичета, стават по-стегнати и повдигнати. Учените са установили още, че именно носенето на сутиен е причината, в по-напреднала възраст, бюстът да увисва бързо, защото тъканта на гърдите е атрофирала и закърняла.

Въпросът за сутиените винаги е пораждал бурни дискусии в обществото. Някои жени усещат необходимост да се освободят от робството на банела. Други се чувстват крайно некомфортно да се разходят без него, главно заради погледите, които са насочени към гърдите им.

Ако сте от онези, които се притесняват от хорските погледи, то нека ви дадем малко смелост като ви покажем някои звезди, които са избрали да не носят сутиен.

Риана
За Риана думите са излишни. Тя е известна със смелите си тоалети. В свое интервю за известно модно списание, красавицата споделя, че не просто не харесва или избягва сутиените, тя направо ги мрази. И не пропуска случай да ни го демонстрира.

Те казаха твърдо НЕ на сутиена (СНИМКИ)

Селена Гомес
Младата, талантлива и красива звезда също е сред знаменитостите, които казват не на сутиените. Тя често се е появявала без тази част от облеклото си.

Те казаха твърдо НЕ на сутиена (СНИМКИ)

Ким Кардашиян
Риалити звездата неведнъж е показвала голото си тяло на света и фактът, че тя често пропуска да сложи сутиен, не е толкова изненадващ. Последният път, когато обективите на папараците я уловиха без сутиен, беше при гостуването ѝ в шоуто на Джими Кимъл — „Джими Кимъл на живо!“, в началото на месеца.

Те казаха твърдо НЕ на сутиена (СНИМКИ)

Ан Хатауей
Ан Хатауей също отказва да носи сутиен. Носителката на „Оскар“ се е показвала по зърна. Дори нощта, в която спечели най-ценната статуетка в света на киното, тя беше избрала роля, която да не покрие нищо. Ан Хатауей е голям поддръжник на ходенето без сутиен.

Те казаха твърдо НЕ на сутиена (СНИМКИ)

Марая Кери
Марая Кери има славата на истинска дива, надарена с великолепен, силен глас. Но певицата е известна и с друго — нейните пищни форми, върху които обича да акцентира. Понякога това означава да пропусне да сложи сутиен. И макар годините и майчинството да са оказали своето влияние върху пищния бюст на Марая Кери, все още има случаи, в които тя се появява без сутиен.

Те казаха твърдо НЕ на сутиена (СНИМКИ)

Дженифър Анистън
Дженифър Анистън рядко е забелязвана със сутиен. През 90-те години на миналия век има една много популярна шега сред феновете на сериала „Приятели“ и тя е, че зърната на Джен са седмият член на групата. Тя неведнъж е била улавяна от фотографите и то не само на червения килим, а и в моменти, в които напълно умишлено е пропуснала сутиена.

Те казаха твърдо НЕ на сутиена (СНИМКИ)

Дженифър Лоурънс
Талантливата и красива актриса, носителка на "Оскар", се чувства удобно в тялото си, поради което тя не се притеснява да се появява на публични места без сутиен. Дори го прави често.

Те казаха твърдо НЕ на сутиена (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цицоман

    41 1 Отговор
    Аз, като мъж съм за свободата на циците и смятам да направя международно двежение в тази насока под наслов:
    свобода за цицете!
  • 2 джими

    20 2 Отговор
    хм, интересно...Хатауей и Лоурънс се славят като едно от най-големите срамежливки, отказва ли са даже и филми заради по-разголени сцени или кадри, пък глей кви скрити лимонки били.
  • 3 Айше

    24 1 Отговор
    Аз пък, като жена, смятам да се боря неотклонно против тоталитаризма на мъжките дюкяни: стига сте ги крили, ве, развейте ги свободно, дайте да видим цялата истина! Даже вече знам кои ще ми бъдат първите спонсори в това най-прогресивно демократично движение - китайците от Х.яВей!
  • 4 Бесен Язовец

    11 1 Отговор
    Абе напрво да забранът предната част на дрехите и като кравите с вимето надоло