Last news in Fakti

14 Ноември, 2017 11:22 5 882 1

Най-добрата техника за рязане на лук на ситно (ВИДЕО)

  • рязане-
  • лук-
  • техника-
  • гребен

С нея бихте впечатлили всеки шеф-готвач

Най-добрата техника за рязане на лук на ситно (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Лука го има в почти всяко блюдо и умението да го нарежете лесно бързо и на ситно е нещо необходимо. Може да се каже, че това е едно от онези умения, което отличава професионалиста от аматьора. На вашето внимание предлагаме една техника, с която бихте впечатлили всеки шеф-готвач. Необходими са ви качествен, широк остър нож и ... гребен (продават се и специални държачи за рязане на лук, подобни на гребен).

Вземете една глава лук, почистете я, както обикновено. След това я промушете през средата с гребен и започнете да режете с ножа между зъбите на гребена. Гребенът може да е отличен фиксатор и при нарязването на други продукти. Вижте видеото:


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 oto

    4 3 Отговор
    Най-голямата глупост която съм виждал.