14 Ноември, 2017 16:45 9 028 8

Емилия със злобни рими за Коко Динев

  • емилия-
  • песен-
  • коко динев

Певицата пусна нова песен

Емилия избухна с нов хит, разби чалга средите и за първи път разкри каква ненавист и злоба таи към бившия си мъж Коко Динев, пише hotarena.net.

Певицата пусна парчето „Все едно ми е“. Още в първия куплет става ясно, че текстът на песента далеч не е случаен и е писан специално за Коко Динев.

"Ти чули няк'ва нова в града, много гадна кучка била. Всичко имала не й жал, откакто някъв мухльо я предал.

Пешката с която игра, тебе шах те прави сега. Чувам мат се правиш и сам, давай, продължавай. Източници от бранша твърдят, че 100% "Все едно ми е" е писана за Коко Динев.

Песента, която ще влезе в 11-ия албум на певицатаq е в колаборация с друга хитова изпълнителка на музикална компания “Пайнер“, Емануела. Явно Емилия още не може да преживее раздялата си с бизнесмена, който е баща и на двете й деца. Заговори се, че изпълнителката има нов мъж в живота си, но това май се оказа само клюка. Докато Емилия реди злобни рими срещу бившия си, той изживява любовен романс с млада адвокатка, издават авери на осеменителя в чалгата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    20 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: той изживява любовен романс с млада адвокатка" - до тук добре - "издават авери на осеменителя в чалгата" -ко речи?
  • 2 Гост

    4 0 Отговор
    Е той нали я минал и нея кво се фучка малко колегиялност да прояви. Много още матрял има за пердашкане
  • 3 Радо

    7 0 Отговор
    Бат`Коко!!!...най-великия на света!!...опрашил ги е полвината пайнерки!!!...ех, ако можех и аз покрай него малко да пое*а!!!
  • 4 Хомофоб

    12 1 Отговор
    Минала си е по реда. Сега да си хване нормален мъж - с двеца и минава 35.
    Жалко, че децата и ще отраснат без баща, ама мурва.Кво да се праи? Кога му смука пищова и лапаше парата беше добре. Ама навъртя километраж. Има и по-млади и секси от нея. Вече не е на 20. Къде и с кого е тръгнала да се конкурира?
    Между другото сега разбирам, че му е бивша.
  • 5 МСМ

    7 0 Отговор
    А замисляла ли се е ,каво и е било на Анелия?
  • 6 Gost

    8 0 Отговор
    Тя и песента е доста глупава, като изпълнителката. То тъй като нямаш акъл и морал после ходи се оплаквай.
  • 7 фонзи

    0 0 Отговор
    Ето ви подобен тип заглавие : "Певачки се надпреварват една друга коя да седне върху шиша на Коко '
  • 8 Кака Гинка

    3 0 Отговор
    Само тук нямаше чалгарска рубрика,ама явно без нея не може!С писанията си за тях направо пропагандирате простотията,ако не им обръщате внимамие ще е много по-добре!