19 Ноември, 2017 07:00 2 831 0

Вашият хороскоп за днес, 19.11.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Не правете някакви драстични промени в домашната обстановка, тъй като ще възникнат неочаквани проблеми и няма да можете да се отдадете на така мечтаната от вас почивка. Не забравяйте за дадено обещание към ваш близък.

Телец

Ще свършите всички набелязани от вас задачи още сутринта и ще имате възможност да отделите време и за почивка и среща с любими хора. Не поемайте на дълъг път. Възможни са хронични болежки.

Близнаци

Интересен и много емоционален ще бъде денят ви. Ще се срещнете с приятели, с които не сте се виждали от доста време. Ще разберете и на кой можете да имате пълно доверие и подкрепа. Сложете ред в дома си.

Рак

Днес ще разполагате с отлични възможности, които ще поставят ново начало за вас в личен план. Напълно възможно е част от вас да обмислят вероятността от трайно обвързване, а други да се насочат към планирането на предстоящо пътуване или посещение при приятели.

Лъв

Днес отделете повече време на занимания, с които да създадете повече уют в дома си. Не пренебрегвайте потребностите на интимната си половинка. Отделете време и за спорт.

Дева

Днес се предпазвайте от силни емоции. Колкото по-широко и гъвкаво гледате на заобикалящия ви свят, толкова е по-малка вероятността да се сблъскате с каквито и да било затруднения. Пътувайте и се наслаждавайте на всеки миг щастие.

Везни

Днес си позволете почивка и занимания, които са източник на приятни емоции. Заложете на физическите упражнения и не отклонявайте отправените ви покани за забавления с приятели или близки. Забравете за грижи и проблеми.

Скорпион

Днес ще сте застигнати от приятни събития и тези обстоятелства ще ви дадат пълното основание да се отдадете на заслужен отдих. Отделете време за някои битови задължения, кооито не сте имали време да свършите през седмицата.

Стрелец

Денят ви ще премине в спокойна домашна обстановка. Ще сте заобиколени от любими хора и ще се почувствате наистина обичани. Не прекалявайте с пикантни храни, за да нямате здравословни проблеми.

Козирог

Въпреки почивния ден ще сте доста ангажирани. Не забравяйте за дадено обещание. Отделете повече време на семейството си. Необвързаните ще срещнат голямата си любов. Не прекалявайте с пикантни храни, за да нямате здравословни проблеми.

Водолей

През този ден отдайте цялото си внимание и любов на най-близките си. Направете им приятна изненада. Не давайте заеми и внимавайте да не станете жертва на измама или кражба.

Риби

Не оставайте вкъщи през този ден. Приемете покана за приятелска среща или посетете културно мероприятие. Не допускайте до себе си хора, които по някакъв начин ви натоварват психически.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА