Last news in Fakti

16 Ноември, 2017 20:00 3 048 3

11 типа хора, които не стават за връзка

  • връзка-
  • двойка-
  • съвет-
  • брак-
  • семейство-
  • лош-
  • добър-
  • свалка
11 типа хора, които не стават за връзка - 1

Има хора, които са неспособни да изградят здравословна връзка и е много трудно да обичаш такива хора. Тук искаме да ви покажем кои са тези хора:
1. Хроничният критик
Тези хора не харесват нищо във вас, започвайки от маниерите и чак до облеклото. Те винаги се опитват да посочат несъвършенствата ви и искат да ви променят. Тези „критици“ често мислят, че се грижат за вас, но всъщност правят точно обратното.
2. Болезнено ревниви хора
Животът със ревнив човек прилича на латино сапунен сериал. Ако партньорът ви ви ревнува от приятелите, семейството или дори бивши, това не е ок. Никой не иска да бъде побъркван от ревност, нали?
3. Лъжци
Лъжците започнат да мамят на първата среща и почти никога не спират. Не просто променят събитията от миналото си, но напълно ги преобръщат. Такъв човек ви няма доверие и връзка с него няма бъдеще.
4. Крале и кралици на драмата
Всичко е трагедия за такива хора. Те са сигурни, че светът е срещу тях: колегите им, партньорите им и семейството им. Трябва просто да решите дали искате да угаждате на такъв човек цял живот.
5. Възрастни деца
Това са възрастните, които се държат инфантилно. Те никога не вземат решения и имат навика да прехвърлят отговорностите на някой друг. Те имат нужда от „майка“ или „татко“, които да наставляват всяко тяхно действие. Помислете пак преди да се хвърлите в нещо такова.
6. Работохолици
Хора, които ценят повече работата си не са добри партньори. Първоначално може да се гордеете с такъв човек. Но в последствие се усеща липсата им от връзката. Спирате да прекарвате време заедно, нервите растат. Замислете се дали си заслужава.
7. Хора тип „Олио и оцет“
Различните хора се привличат и им е интересно да са заедно. Но когато разликите са огромни и хората вече не могат да намират нищо общо помежду си, те започват да се карат. Това започва да засяга всеки аспект от ежедневието ви и то вече не е същото като преди.
8. Материални хора
Материалните хора първо печелят доверието ви и после започват да го използват. С времето започват да стават „временно“ финансово нестабилни... което всъщност трае вечно. Като по закон, техните партньори трябва да им помогнат колкото се може по-скоро, да им дадат всичките си пари и да решат всичките им проблеми.
9. Пристрастени
Тази точка се отнася до хората, които злоупотребяват с алкохол, наркотици и т.н. Тези хора предпочитат пристрастяванията си пред близките си. Зависимостта разрушава цели семейства, а какво да говорим за обикновена двойка...
10. Егоисти
Егоистите не просто обичат себе си – те забравят за другите и си мислят, че всичко е наред. Понякога такива партньори дори забравят да ви попитат как е минал денят ви и въобще не се интересуват дали сте добре.
11. „Завоеватели“
Тези хора не разбират какво означава понятието „лично пространство“. Те искат да са наоколо постоянно и да следят всяко ваше обаждане, съобщение или посещение в уебсайт. Такива хора винаги си намират причина да ви захапят за нещо. Наистина ли имате нужда от подобни „завоеватели“ в живота си? Всеки има правото да има нещо лично.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Пешо

    8 1 Отговор
    Събинче, душко, ми то всеки човек попада в някоя от тези категории.

    Коментиран от #2

  • 2 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "чичо Пешо":

    чичо пешо и аз това щях да напиша
    а ти си ме изпреварил
    истината е че няма пълно щастие
    аз видях себе си в три категории тука
  • 3 Венцислав

    1 0 Отговор
    Хората, които не са егоисти, могат да контролират останалите негативи. Личностно развитие, братя и сестри, личностно развитие... Ама Вие на село не го разбирате това.