17 Ноември, 2017 12:00 5 423 0

Тези изрязани сцени от "Титаник" ще променят идеята ви за филма (ВИДЕО)

  • титаник-
  • филм-
  • изрязани сцени-
  • режисьорска версия-
  • идея-
  • трагедия

Изтекоха сцени, изрязани от пълната версия на легендарния филм

В хода на епичните си три часа и петнадесет минути, филмът на Джеймс Камерън "Титаник" успява да предаде на зрителите доста интересни и удивителни сцени, които да породят всевъзможни чувства и емоции у тях. Сцени, които те карат да се смееш, или такива, които те карат да свиеш длани в юмруци, за да не фраснеш телевизора или седалката на предния ред в киносалона, както и сцени, които са създали огромни главоболия на филмовия екип. Имайки предвид трагичния характер на историята, в "Титаник" изобилстват сцените, които те карат да се натъжиш и да заплачеш неудържимо.

Но легендарният филм, който спечелили 11 награди „Оскар", включително за режисура и най-добър филм, щеше да бъде още по-емоционален, затрогващ и драматичен, ако тези кадри не са били премахнати във финалната версия, пишат британските медии.

Тези няколко минути от края на "Титаник" се появиха в мрежата, за да разчувстват и най-коравия зрител, който не е плакал дори веднъж, докато е гледал трагичната любовна история на Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо.

Вестник Sun пише, че режисьорът Джеймс Камерън бил принуден да изреже тези, както и още няколко сцени, по настояване на Paramount. Основната причина била, че с тях филмът щял да бъде с продължителност пет часа. Компанията не можела да си позволи да пусне по кината такава дълга продукция и Камерън бил принуден да се откаже от всичко, което не би навредило на общата идея.

Пълната версия на легендарния филм, която стана достъпна за широката публика, се оказва много по-драматична от оригиналната. В невижданите до сега сцени, Камерън подробно разкрива ужаса и страха върху лицата на оцелелите, спасени от кораба "Карпатия".

На тези кадри виждаме Джоузеф Брус Исмай, високопоставеният служител от компанията, която притежава Титаник. В решаващия момент той се разкри като страхливец, завладян от личен интерес, но на тези изрязани кадри го виждаме в съвсем друга светлина. Близък кадър на лицето му показва дълбоката вина, която изпитва, докато броди сред хората на палубата, взиращи се с укур в него, пише Mirror.

Също така виждаме как Роуз се качва на борда — изпаднала в шок от случилото се и вкочанена от студ. През нейните очи виждаме оцелелите, спасени от "Карпатия" и успяваме да оценим мащаба на трагедията, събрана в очите на тези хора, пълни с болка и тъга, страх и ужас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА