Last news in Fakti

18 Ноември, 2017 00:30 15 042 30

Най-желаните сексуални фантазии на хората

  • секс-
  • фантазии-
  • фетиш

Мъжките сексуални фантазии са много по-разнообразни от женските

Най-желаните сексуални фантазии на хората - 1
Снимка: Shutterstock

Канадски учени от Монреалския университет са провели допитване сред 1 520 души относно сексуалните им фантазии. До момента подобни изследвания са провеждани само и единствено сред студенти от университетите. Новото проучване обхваща много по-голям обем от хора и позволява събирането на повече данни.

Допитването е проведено в интернет. В него участие са взели 800 мъже и 720 жени на възраст около 30 години. От тях 85% са заявили, че са хетеросексуални, 3.6% са се определили като хомосексуални, а останалите са отказали да отговорят на този въпрос.

Във въпросника са посочени общо 55 твърдения, чрез които да се установи честотата, природата и същността на сексуалните фантазии на обекта. Запитаните имали възможност да отговорят на всяко едно от твърденията по скалата от едно до седем, като едно означава, че отричат напълно твърдението, а седем – че са напълно съгласни.

След като отговорили на въпросите, участниците трябвало да опишат сексуалните си фантазии в детайли, ако те не са посочени в списъка.

Анализът на данните показват, че мъжките сексуални фантазии са много по-разнообразни от женските. Силният пол също така съумява да опише желанията си много по-живо и детайлно. Те са и по-амбицирани да осъществят тези си желания.

И двата пола имат идентична наклонност към груповия секс. В този случай мъжете почти всеки път отбелязват, че те искат да играят активната роля.

Оказва се, че най-честата фантазия на мъжете е тази за орален секс на нетипично място, докато жените мечтаят да правят секс на точно определено от тях място. Много повече от жените са и мъжете, които са посочили, че мечтаят да бъдат интимни с напълно непозната.

Изключително висок процент е този на мъжете, които фантазират за това да гледат как партньорката им осъществява сексуален контакт с друг мъж. Приблизително същият процент мъже фантазират за анален секс и секс с две жени.

В списъка анализатори са включили и най-нетипичните сексуални фантазии. Най-рядко срещаният фетиш е сексът с животни, пише "Флагман". Като необичайни, но все пак посочени от малък процент от запитаните, са "златният дъжд" (уриниране върху партньора), секс с проститутка/жиголо и злоупотреба с нетрезво лице. Най-често срещаните фантазии пък са оралният секс и този на романтично място.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПИМпамПИМпам

    18 7 Отговор
    Аз съм жена на 27г. Моята фантазия е да го направя с двама мъже едновременно. Споделих го на съпругът ми, но той не се въодушеви от идеята. За това му предложих първо да го направим с още една жена, след което да ми върне услугата с негов приятел. Той се съгласи, но след като дойде време да уговори своя приятел се отметна. Въпреки това реши да ме компенсира по следния начин. Вече всеки път, щом го правим, той прониква в мен, а през това време аз му лапам езика, като по този начин симулираме двойно проникване. За да е по-истинско изживяването го правим на тъмно, за да не виждам нищо, а само да визуализирам фантазиите си в моето съзнание. Много ми харесва.

    Коментиран от #4, #11, #12, #16

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Vulpes

    30 1 Отговор

    До коментар #1 от "ПИМпамПИМпам":

    Ще ти отговоря от мъжка гледна точка (или как мислим повечето мъже).
    -Ти си най яката жена,за която всеки може да си мечтае,за това че сте направили тройка с още една жена.
    - Ако обаче участва още един мъж (било то и негов приятел),гореспоменатото автоматично изчезва,и ще се помни само как някой друг е влизал там където е запазено само за него,и това няма как да го забрави НИКОГА(аз небих се съгласил на никакви тройки с жена ми,поради тези причини).
  • 5 Ботев

    2 3 Отговор
    Единствената позната ми зодия, от която жена говори свободно за секс, е ДЕВА. Вени, познах ли ти зодията? Мога да добавя, че представителките на тази зодия независимо от свободното говорене, не са разпасани...защото техният девиз е "Аз мисля"! Вени, не се ли свършиха вече темите, с които ни забавляваш?

    Коментиран от #7

  • 6 Бесен Язовец

    4 5 Отговор
    А аз съм на 127 и фантазията ми е да го на....м на накоя лъжла с развинтена фантазия може и лъжльо така ше го отнесе че после с години ще се сеща!!!
  • 7 Скорпион29

    6 6 Отговор

    До коментар #5 от "Ботев":

    Девите са сухари, с Риби или Овен е истината и за секс не се говори а се прави

    Коментиран от #14

  • 8 Радо

    7 2 Отговор
    Аз като гледам прогнозата за времето и ми нахлуват не особено почтени фантазии със синоптичките на НОВА.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Георги

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "юрист":

    Язък, че си "юрист" с този правопис...

    Коментиран от #13

  • 11 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "ПИМпамПИМпам":

    Учудвам се как тук не са ти поискали номера още :)))))))))
    Няма по-възбуждащо нещо от красива жена, правеща фелацио на двама мъже едновременно ;)
  • 12 Фантазия

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "ПИМпамПИМпам":

    Бебе за да не остане фантазията ти само фантазия потърси ме, имам компетентният приятел, така че не се притесняваи, ще организираме нещата. И момче да си на 27 няма проблема, ще измислим нещо

    Коментиран от #15

  • 13 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Георги":

    Защото не е юрист!....
  • 14 13-тата зодия

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Скорпион29":

    Целия зодиак ли мина,че правиш изводи?!?...
    От говорещите си ...

    Коментиран от #23

  • 15 Сладко петле

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Фантазия":

    Имам фантазии и Аз...Момче съм ..Дай мейл!
  • 16 Уникално

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "ПИМпамПИМпам":

    Мъжът ти изобщо си няма и на представа какво губи.Тава е адски адреналин и не само.Двама мъже и една жена!Но е много важно да има химия между партньорите.Аз дълго време карах жена ми да го направим а тя все ми отказваше и ми викаше,че съм бил извратен Ха ха,но един ден преди 4г.видя един мои познат и полудя.Къф е кои е много е готин и.т.н.Започнах да е карам в заведението където ходеше,запознах ги и те видимо и двамата се харесаха.Жена ми като го видише и гащичките и ставаха мокри все едно се е напишкала.Тогава си казах ей това е моят момен за яката тройка.Жена ми толкова полудя,че един ден ми вика пипни ме долу,незнам какво ми става но само като си помисля за твоя познат и си сменям по 3пъти гащите.Тогава и казах ми направи го тогава щом ти харесва,а тя ми каза няма ли да ти е гадно,е аз и отговорих не ако участвам и аз.И тя каза нееее,отговорих и тогава както кажеш.Не след дълго една вечер се случиха нещата.От 20:00ч. До 06:30ч. Уникално яко толкова се мокреше жена ми ,че на спалнята имаше мокро петно около 1м. По краката направо и се стичаше.За цялата нощ свършихме по няколко пъти като на края бяхме толкова превъзбудени всички че хем искахме да не спираме но хем нямаше какво да свършим.Жена ми е бяхме направили цялата в сп..ма.От тази нощ всичко започна и продължи 3 години всеки уикенд.Жена ми има големи гърди и много се кефише да и ги обливаме със ......Ако не иска мъжа ти си намери други.Трябва да опиташ.Жена ми е на 40г.а аз на 42г.

    Коментиран от #17, #21

  • 17 Двойка

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Уникално":

    Искаме Ви и двамата!

    Коментиран от #20, #28

  • 18 lover

    2 3 Отговор
    Аз съм най-големия е.ач ! Не се хваля.Казвам истината.Със среден размер пенис съм но го използвам като за трима.Няма шега! Само като надуша женско и винаги ми става и полудявам.Толкова много си падам по секса че дори за мен няма грозни,дебели и стари правя го със всички и винаги се раздавам еднакво и до край.Дори само като прочета статия като тази или видя жени по улицата веднага се възбуждам , а като се стигне до секс буквално превъртам от превъзбуждане.

    Коментиран от #19

  • 19 Екстра си

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "lover":

    Браво ! Трябва да има и такива хора....
  • 20 Радо

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Двойка":

    Бабите в нащо село му викат "суинг" на туй ващо, дето искате да го прайте по семейно му.

    Коментиран от #22

  • 21 Петорка

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Уникално":

    Защо спряхте с троиките, да не станаха четворки?
  • 22 Двойка

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Радо":

    Много вътре в нещата,Вашите баби...
    Охх...Дано и ние напреднем !
  • 23 Скорпион29

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "13-тата зодия":

    Целия и то по 5 пъти

    Коментиран от #27

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Венцислав

    2 0 Отговор
    Според мен зависи в какъв етап са отношенията и колко осъзнати са желанията.
    Едно такова желание за 3-ка освен за чисто сексуална изживяване, може да е и усещане в жената за недостатъчно самочувствие на мъжа й. Един вид, тест от нейна страна.Може би подсъзнателно. Разбирам това, което някой преди мен каза за "запазеното място", но от друга страна, такова нещо като "запазено нясто" не съществува. Може да бъде "запазено" насила, но реално всички хора сме свободни същества. Ако иска да ти изневери - ще го направи... и с двама. Без да знаеш. Така, че напред!

    Страхът от удар по егото е главната причина за отказ от мъжка гледна точка. Но ако човек има смелостта да го направи, след това жена му ще го гледа с огромна възхищение,(ако е мислещ човек) защото малко биха имали смелостта да го направят и говори за това, че няма проблеми със увереността си и личната му оценка е висока.
  • 26 Камбанка

    4 5 Отговор
    Какви запазени места, какви глупости чета в коментарите, писани преди мен? Няма такова нещо като запазено място. Всеки е свободен. Както една жена може да общува с един мъж, докато разговарят, така тя може да общува с него и под завивките, защото секъст е вид общуване. Каква е разликата между това дали една жена ще се ръкува с един мъж, като му държи ръката, за да се ръкуват или оная работа за да му направи нещо друго. Та нали и ръката и оная му работа са част от тялото.За мен е отживелица да смяташ тялото на някой друг за твоя собственост. Както за повечето, които изповядват Християнството са абсурдни мюсюлманските схващания, че една жена трябва да бъде забулена и няма право да остава на саме с други мъже освен собствения си, то пък за мен е абсурдно да се твърди, че тялото на някой друг е твоя собственост. Ако обичаш един човек пусни го, ако и той те обича, значи ще се върне, ако ли пък не, значи не сте били един за друг. Та в тая връзка какво му пречи на средностатистическият мъж да пусне жена си да общува с други мъже? Нали вечерта тя ще се върне, за да му сготви и да си легне до него.
  • 27 13-тата зодия

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Скорпион29":

    Брилянтно....
    Похвали още някоя зодия тогава,че не се открих в споменатите...
  • 28 Уникално

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Двойка":

    Що пък да не 4-ка ,може и да е още по-яко! (-; Заключени в вила за няколко дни.Секси екипи високи токчета за жените марково бельо и миризма,а за мъжете пиячка ,да запалят камината и да направят мезета.Пък после каквото стане.(-:

    Коментиран от #29

  • 29 Двойка

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Уникално":

    Мммм....Да...Да го направим....
  • 30 сиси

    1 0 Отговор
    удобрявам за тройка идеята за втора жена не ми пречи ако е само секс но чужд мъж не желая то си е само за моя любим ако се говори за зодиии той телец аз риби