23 Ноември, 2017 07:00 4 429 0

Вашият хороскоп за днес, 23.11.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Денят ще е успешен за тези представители от знака, които се опитват да се развиват на работното си място, чрез ентусиазъм и изобретателност. Опитайте се да сте максимално находчиви в инициативите, които подхващате. Не се поддавайте в плен на страховете си.

Телец

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат подложени на стрес, който може да се отрази неблагоприятно на здравословното ви състояние. По-голяма част от вас ще се сблъскат с множество пречки, което със сигурност ще има цялостен ефект върху стила ви на работа.

Близнаци

Денят ще е изпълнен с добри новини за родените под този зодиакален знак. Като че ли с лекота ще съумеете да се нагърбите с отговорности, които ще ви дадат и по-голяма свобода на действие. Логично ще бъде покачването и на приходите ви в материален план.

Рак

Днес се предпазвайте от нездрав ентусиазъм, който може да ви подтиква към осъществяването на необмислени начинания в професионалната сфера. Избягвайте импулсивността, защото едва ли ще има положителен ефект върху финансовото ви състояние.

Лъв

В професионалната сфера е изключително важно да се предпазвате от завистници, защото именно те могат да ви навредят в много направления. Опитайте се да бъдете по-тактични спрямо интимната си половинка.

Дева

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлят множеството си професионални отговорности с такава лекота, която може да предизвика възхитата на началниците ви и делови ви партньори. Работете усилено, за да запазите извоюваните позиции.

Везни

Днес ще имате желание да обхванете повече задачи, но едва ли ще сте в състояние да се справите с всичко, което бихте желали. Плановете ви са прекалено амбициозни. Ще постигнете съгласие с колега по въпрос, който досега е бил спорен и от това ще ви стане по-леко, и ще ви спори повече.

Скорпион

Работата днес ще ви спори и ще тече гладко, без изненади и сътресения. Текат процеси, които ще ви изведат напред в професионално отношение. Вечерта ще ви се иска да споделите проблем с близък човек и ще търсите компанията му.

Стрелец

Днес ще постигате конкретни резултати както благодарение на добрия шанс, така и на усиления ви труд. Не избързвайте със заключенията по отношение на застигналите ви събития, тъй като това отношение ще ви наложи и редица ограничения.

Козирог

Днес е изключително важно да владеете емоциите си, дори и това да е свързано с някои компромиси, които определено не са по вкуса ви. Мнозина от вас ще се радват на благоприятно стечение на обстоятелствата, които можете да използвате за значителното увеличаване на приходите ви.

Водолей

Днес не надценявайте силите, знанията и способностите си в професионалната сфера. Опитайте се да предвиждате предстоящите неприятности, защото само така ще можете по-успешно да се справите с изненадващите за вас ситуации в делови и финансов план. Премахвайте вътрешните си противоречия.

Риби

Днес оригиналните ви хрумвания ще започнат да дават положителни резултати, благодарение на постоянството, с което преследвате набелязаните си цели. Използвайте интуицията си, защото тя ще ви даде възможност да се ориентирате в трудните ситуации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА