Last news in Fakti

28 Ноември, 2017 00:00 952 0

Фокусникът Арсен подарява безплатно магическо шоу на варненци

  • арсен-
  • фокусник-
  • варна

Куп други изненади са подготвили организаторите на хитовия фестивал за ръчно изработени изделия „Сръчко“

Фокусникът Арсен ще зарадва варненци с безплатно магическо шоу. Подаръкът за жителите и гостите на морския град е дело на организаторите на арт фестивала „Сръчко“, който ще се проведе през целия месец декември във Фестивалния и конгресен център.

Илюзионното шоу с участието на ученика на Астор ще е на 3-ти декември (неделя) от 15 часа.

По време на арт фестивала „Сръчко“ всички варненци ще могат да се докоснат до ръчно изработените произведения на изкуството от 80 майстори от България и чужбина - Русия, САЩ, Украйна, Куба, Германия. Очите ще радват сваровски бижута и сребро, изделия от мед, коледни лампи, тъкани изделия, декупаж, макреме, картини, плетива, бижута, картички и десетки други красоти.

Куп други изненади са подготвили организаторите на хитовия фестивал за ръчно изработени изделия „Сръчко“. Ще има обособен безплатен детски кът, където момченцата и момиченцата ще могат да се забавляват на воля.

Дядо Коледа също ще пристигне специално за фестивала. Така всеки родител, без да заплаща такса ще може да му остави подарък, който в уречен ден и час добрия старец ще връчи на детето.

Фестивалът „Коледен Сръчко“ ще бъде отворен всеки ден от 11 до 19 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА