Last news in Fakti

4 Декември, 2017 20:00 16 118 8

Истински секс в немско риалити (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • риалити-
  • адам и ева-
  • германия-
  • биг брадър-
  • секс

Участници в голо немско риалити си налетяха

Зрителите на немското издание на риалити формата "Адам търси Ева" станаха свидетели на истински секс сцени между двама от участниците. На фона на случващото се там, нашенския "Биг Брадър" избледня.

Риалити формата се отличава с това, че известни хора заживяват заедно под един покрив, но с условието, че през цялото време ще бъдат чисто голи. От там идва и името на предаването.

Участниците, които не се смутиха от това да захвърлят дрехите настрани и да се впуснат в интимна авантюра, са сърфистът Мариус Хоп и певицата Мелоди Хейз.

На кадрите от риалити формата се вижда как двамата влизат заедно в горещото джакузи и ласките не закъсняват. Всяка една част от аферата им се случва пред камерите и очите на зрителите.

Но въпреки горещите страсти, романсът между Хоп и Хейз не продължава дълго. Те влизат в конфликт и нещата приключват там.

Предаването се радва на многобройна публика, като в Германия нейният брой надвишава милион и половина души. Риалити форматът се разпространява и в Холандия, Испания, Финландия и Франция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Стамат

    46 13 Отговор
    Да ви имам и Западно-европейските ценности . Очакваме скоро и в България това риалити подобно на помиятя биг брадър отново донесена от там ...
  • 2 БМВ и Дришо ООД

    42 3 Отговор
    От Планета Пайнер все още търсят, къде е секса...
  • 3 Бесен Язовец

    18 4 Отговор
    Имало е шнеле -шнеле вундер БА дисис фантастише шприц ми шпац ми
  • 4 jambazina

    44 4 Отговор
    Всеки сам си избира какво да гледа. Ако хората бойкотират тия тъпотии и ги игнорират, набързо ще паднат от екран, а брадърите и брадърките ще се върнат към древните си професии.
  • 5 Vasik Atanasova

    11 8 Отговор
    и какво толкова се е случило
    млади хора чисто голи и изолирани
    е какво да правят като са сами в едно легла
    ВОАЙОРСКА РАБОТА

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Иван

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Vasik Atanasova":

    Жадни за пари продуценти,в създадена вече индустрия,могат да покажат секс между майка и син.Това са днешните ценности,далеч от Божиите заповеди.
  • 7 Иван Господинов

    3 1 Отговор
    Това е изкривена реалност. Всички там правят секс по желание или срещу пари. Трябва да бъдат принудени да правят секс с "бежанци" и то доброволно, защото това е грозна дискриминация. Да се самосезират веднага немските институции. Това противоречи на политиката на Меркел и идеологията на Европейският съюз в който ние толкова силно вярваме
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.