Last news in Fakti

9 Декември, 2017 12:02 3 802 2

Бивша порнозвезда ще става водеща

  • порнозвезда-
  • халифа-
  • водеща-
  • спорт

Миа Халифа ще нищи спортни въпроси

Любимата на милиони еротомани американска порнозвезда от ливански произход Миа Халифа стана спортна водеща. В новото си поприще тя ще си партнира с някогашната звезда от НБА Гилбърт Аринас, който имаше и престой в Китай. Сега двамата с Халифа ще се опитат да стартират съвсем различни кариери, от тези, с които станаха популярни.

"Приключих с порноиндустрията. Не съм родена за това. Радвам се, че станах популярна, това ще ми е от полза за новите интереси в областта на спорта", коментира Халифа. В последните месеци и седмици тя непрестанно се изказва по спортни теми или се държи закачливо със спортисти в социалните мрежи. Новата й работа обяснява това преориентиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.