9 Декември, 2017 20:40 7 963 2

Как изглежда днес Грозната Бети (ВИДЕО)

  • грозната бети-
  • сериал

Ролята в оригинала се играе от голяма красавица

Сериалът "Грозната Бети" предизвика истински фурор с излизането си на малкия екран. Колумбийската забавна поредица се превърна в международен хит и толкова се хареса на публиката, че американската телевизия ABC му направи собствен римейк, пише Woman.bg

Още по-изумителното е, че сериалът е преведен на 25 езика и всъщност има цели 28 адаптации. Колумбийската Грозна Бети бе на екрана от 1999 до 2001 г., докато американската й колежка се излъчваше 4 години, от 2006 до 2010 и имаше четири сезона.

Оригиналната Бети се изигра от актрисата Ана Мария Ороско, която в действителност е сексапилна красавица със солидна кариера в родината си. Тази година тя навърши 44 години и изглежда повече от зашеметяващо.

Публикация, споделена от Ana M Orozco (@anaorozcoof) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    11 0 Отговор
    Поуката от баснята е : Със средствата на козметиката всяка красавица може да заприлича на баба Яга, но не всяка жена може да стане красавица.
    Запазете природата чиста - не си харчете парите на вятъра !!!!
    Вълшебната красавица е МЛАДОСТТА !!
  • 2 Джентълменът русофил

    2 5 Отговор
    Всъщност годинките си и личат на горката, никой не е по-силен от майката природа. Да, личи че е била красива, грима донякъде залъгва с първо си впечатление, но второто идва неизбежно и моментално я разконсперира. Всъщност тази жена не е толкова красива. Хубавка да, но красива в никакъв случай.