Last news in Fakti

10 Декември, 2017 21:20 9 454 15

Стана ясно как е избрана Мис България

  • мис българия-
  • избрана-
  • тамара кочорапова

Организаторката на конкурса Ирина Папазова обясни как се е провело гласуването

Изборът на Тамара беше абсолютно честен. Той беше много на кантар, беше много трудно. Пет момичета бяха много оспорвани. Всяка от тях можеше да бъде избрана. Това заяви организаторът на конкурса Ирина Папазова пред Би Ти Ви.

"Изборът се прави от жури, което е от 24 човека. Те посочват 3 момичета, от които се избира. Има различни системи за гласуване. Ние приехме система с първо, второ и трето място", обясни тя. 6 от 24 члена са посочили Тамара за победител, а 7 са гласували за Йовита. Тамара печели конкурса с 20 точки, които се дават от организаторката Ирина Папазова. Ако тя беше избрала подгласничката, която е на второ място в конкурса, то тогава Йовита щеше да е "Мис България".

Не може за мен "Мис България" да е на 18 години. Йовита е страхотно момиче, тя ще има своя шанс след няколко години. Другият плюс на Тамара е нейното образование, езиците, които владее, както и страхотната й фигура", каза още Папазова

"Не съм получавала финансови стимули да избера Тамара. Нито съм получавала пари, за която и да е друга участничка. Не съжалявам за избора си, той не беше спонтанен. Ние познаваме тези момичета от 10 дни, не от снимка във вестника", заяви организаторката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    114 2 Отговор
    Въобще не взела пари ама хич
  • 2 Борис

    97 6 Отговор
    Интересно щеше да е ако си беше признала не дали е взела ,а колко точно е струвала короната на Буратино.
  • 3 Анонимен

    106 2 Отговор
    Организаторите на "Мис България" да имат право на глас е точно толкова правилно и морално, колкото и ЦИК да имат право да добавят гласове за когото предпочетат.
    Иринке, ходи се скрий при сбърканите неомутри, които налагат модел за женска красота, заимстван от тайландски порнофилми.
  • 4 Анонимен

    63 2 Отговор
    Всичко и е добре, но в лицето крокодил.
  • 5 Я. Петров

    73 2 Отговор
    Каквато ни държавата, такъв ни е и батмана(мис България).
  • 6 Патриот

    59 1 Отговор
    То да беше само на този конкурс... Открихме топлата в вода. Всимки такива конкурси така се избира победителката от край време.
    А защо никой не се опита да разбере как Анита Майзер е станала "Мисис Варна"?
  • 7 Будалата

    35 3 Отговор
    Аба стига с таз Анита Мейзар. Това е Айше от село Пет могили Шуменско. Анита та Анита. Да беше отишъл Кикимян у родното и село щеше да е сензация а не да ми ходи у Сливенския затвор.

    Коментиран от #9

  • 8 Шаран БГ

    37 1 Отговор
    Образованието, възпитанието, фигурата , езиците и всичко друго , което владее Т.Георгиева - не я прави красива !
    Странни критерии за красота има това жури, а г-жа Папазова дори дава 20 точки на тази /безспорно/ млада и интелигентна жена.
    Цял народ вика " Царят е гол", но седемте "естети" са упорити - НЕ Е ГОЛ !!
  • 9 Шест кокошки

    15 1 Отговор

    До коментар #7 от "Будалата":

    Стига пък с туй Пет могили-Шуменско,ако беше малко запознат поне щеше да знаеш ,че Пет могили е в община Вълчи дол,област Варна,и ти си голям разбирач като тия дето ни управляват,а пък географията на България не знаеш
  • 10 Приятел

    24 0 Отговор
    Непрекъснато се питам как е била допусната да конкурса горката Тамара? Имала мерките, отговарящи на стандартните - добре, но вижте й лицето, толкова е грубо за 24 годишно момиче. А за интелекта й да не говорим - поне я чух: всяка нейна трета дума беше "страшно".
    Мисля, че мястото й е в шивачницата и в бутика за продажби, а не на подиума "За красота".
  • 11 Кайман

    22 2 Отговор
    Щом и двете имат по общо 70 точки защо и двете не ги короновахте, а само крокодила. Другата (Йовита) поне има мило лице.
  • 12 кро кро

    14 1 Отговор
    Хора кое в тялото ма тва кобилче за разплод ви хареса висока е на кон,набръчкана мекица с силиконови цици,а в главата е ужаст някъв,тва е мис пръднала история,бах ти и жените имаме ако тва е хубаво,аз съм за термимал 2 значи
  • 13 да и се късат дипломите

    10 0 Отговор
    А па за умна,тая ирина папазова тряя и се отнемат правата направо,тва момиче беше крайно ограничено и просто в всяко едно интервю дет са я давали,проста на тупан.късайте им дипломите на такива
  • 14 Шишо бакшишо

    5 0 Отговор
    Ако,иде у село у Курнико кокошките ще спрат да носът от раз;)
  • 15 Шаран БГ

    2 1 Отговор
    Ако става въпрос за тия Пет могили? Посетих ги първи път в 1950 год. Беше в Коларовградски окръг. С теснолинейката от гара Каспичан, през Нови Пазар, че чак на гара Хърсово. И с автобус през Н.Козлево - право в Пет могили После колкото пъти отида там - все Шуменски окръг беше. Сега е Шуменска област.
    Землищата на селата Пет могили и Векилски са като аапендикс в териториите на Добричка и Варненска области , Но си остават под юрисдикцията на гр. ШУМЕН !!!!!!!!!!
    ПК 9940 село Пет могили , община Никола Козлево, област Шуменска !!!!!!
    ПК8953 село Пет могили, община Нова Загора, област Сливен.
    Това не го знам даже къде е на картата.........