Мъж от Перник се оплака в социалните мрежи от една от най-известните пицарии в града. Оказва се, че вървежното заведение поискало 400 лв. капаро от клиента си, затова че резервирал маса за голяма компания, цитира pernik.com.
“За да запазя места в тази пернишка пицария, днес ми поискаха 400 лева капаро, тъй като не можели да си позволят разхищението на места евентуално 15-20 човека да направят сметка около 300 лева”, пише Николай Витанов в мрежата.
“Чудя се дали ако дойдем 15, а не 20 човека, дали ще ми поискат такса стол”, пита още перничанина.
Странната политика на пицарията явно се дължи на факта, че от ресторанта подбират клиентелата си и искат да настаняват хора, които могат да позволят да похарчат над 20 лв. на вечеря.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 др Хук
11:35 11.12.2017
2 гост
11:36 11.12.2017
3 Олигарха
Коментиран от #17, #18
11:41 11.12.2017
4 Този коментар е премахнат от модератор.
5 Този коментар е премахнат от модератор.
6 Лино
Коментиран от #8
13:38 11.12.2017
7 Хасан
13:53 11.12.2017
8 Stefko 88
До коментар #6 от "Лино":
Павлине ти ли си бе?14:05 11.12.2017
9 123
18:43 11.12.2017
10 НЯКОЙ СИ
23:33 11.12.2017
11 Насо
Коментиран от #19
00:29 12.12.2017
12 Кака Гинка
01:13 12.12.2017
13 КУЦАТА КИРАНА
11:18 12.12.2017
14 Маргарита
21:57 12.12.2017
15 незнайко
09:59 13.12.2017
16 Бай Благой
Това е абсолютно стандартна процедура във всяко заведение!!
Тоя какво очаква - да идат 10 човека и да платят 100лв сметка и цялото заведение да работи само за тях?
Като не му изнася има сума ти други заведения!
13:52 13.12.2017
17 Бай Благой
До коментар #3 от "Олигарха":
Абсолютно точно казано !!! Направо в десятката!!!+++
13:53 13.12.2017
18 Ъки
До коментар #3 от "Олигарха":
То това е идеята бе - да ти пуснат статия, за да си имаш спокойствие и тишина в заведението! Сега тежкарите ще знаят, че в това заведение могат да са само с "РАВНИ" )))23:43 13.12.2017
19 Ъки
До коментар #11 от "Насо":
Иии тая риба като е скъпа - свежа ли е???Ако не пуска клиенти в заведението, значи е набухал фризера и чака "ден година храни"! Няма ли оборот на клиенти - не влизайте, значи кухнята работи 1 ден в седмицата, после оставят 1 сервитьорка да претопля, когато се покаже клиент!!! По морето и Банско е МАСОВО така - 2-3 готвачи обслужват 20-30 заведения, после персонала претопля и тва е! Цените си ги знаете - ВИНАГИ Е ПО-ДОБРЕ В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ!!!
23:49 13.12.2017