12 Декември, 2017 16:43 3 885 5

Нина от "Кавказка пленница" е прелестна и на 70

  • наталия варлей-
  • руско кино-
  • руски филм-
  • кавказка пленница

Помните ли актрисата от "Кавказка пленница"?

Актрисата Наталия Варлей, която влезе в ролята на Нина от култовия руски филм "Кавказка пленница", очарова всички, когато се появи с блестяща визия на светско събитие. Актрисата, която напоследък избягва публичните изяви, присъства на културно събитие на телевизионния водещ Андрей Малахов.

След събитието той публикува снимката в социалните мрежи, като допълни, че тя изглежда великолепно и се радва, че може да я срещне.

В коментарите под снимката феновете също изразиха мнение и възхищение от чудесно изглеждащата Варлей.

"Тя никога не се променя - една и съща прекрасна, красива жена! Спортист, член на Комсомола и, разбира се, красавица! "," Времето не я е докоснало! "," Имам снимка с Наталия преди около двадесет години. Тя е същата. Не се променя изобщо.", гласят едва някои от коментарите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    30 2 Отговор
    Наистина изглежда чудесно за 70 годишна. Аз не и давам повече от 45, но явно гена си и е такъв.
  • 2 сойкаПрисмехулка

    4 38 Отговор
    И грозните и красивите, след като пукнат ще им изтече мозъка през носа и ще започнат да се разлагат, докато ги гризат червеите.
  • 3 НА НИВАТА

    8 25 Отговор
    Да не е копала на нивата?
    Ако беше работила в кремиковци отдавна щяхме да я забравиме

    Коментиран от #4

  • 4 Кака Гинка

    21 2 Отговор

    До коментар #3 от "НА НИВАТА":

    Щом не кОпа,значи не работи,викаш? Заради такива като теб културата и изкуството нямат почва у нас и за съжаление сте мнозинство.Чалга, порно и Биг Брадър - друго не признавате.А народ без изкуство,култура и духовни ценности е СГАН; за нищо не става,освен за слугинска работа!
  • 5 Vasik Atanasova

    1 6 Отговор
    МАЛКО ФОТОШОП И АЗ ЩЕ ИЗГЛЕЖДАМ НА 35 ГОДИНИ