12 Декември, 2017 20:00 5 006 1

Елитни австралийски компаньон и компаньонка разкриха тайните си (СНИМКИ)

За плюсовете и минусите на платената любов

Джейк Раян, най-вървежният и елитен австралийски компаньон, е имал над 1700 клиентки, разказва той пред news.com.au. Клиентките му са от бизнес дами до девственици и възрастни жени.

Раян разкрива, че за жените всъщност най-важното нещо е едно.

"Някои клиентки искат по-груби изживявания, някои - по-нежни, но нещото, което искат всички е аз да изпитам същото удоволствие от сексуалното преживяване като тях.", признава той. "Жените не са егоистични в спалнята, но мъжете са. Всичко трябва да се върти около тях."

Джейк Раян разказва, че жените искат техния партньор също да се наслади на това, което се случва между завивките. Те държат да го опознаят поне малко преди да преминат към съществената част. Най-често жените искат да излязат на кафе или обяд/вечеря преди да потеглят към спалнята. С мъжете обаче е различно. Мъжете не държат да прекарват време в приказки, а пристъпват директно към креватните дейности.

Джейк е на 28 години и е в занаята от 2 години. Необичайното при него е, че никога не показва лицето си в рекламите и снимките си.

Нещата стоят по друг начин при колежката на Джейк, Мадисън Мисина. 35-годишната компаньонка и порно актриса споделя, че не винаги прави секс с клиентите си. Тя споделя, че мъжете не искат просто нещо набързо и не си поръчват компаньонка с идеята, че ще бъде точно както са го виждали в порното.

"Мъжете искат да се чувстват важни и специални. Обикновено един клиент ме наема за около 14-15, като правим секс само три пъти през това време.

Изненадващото е, че когато те извикат само за секс е много по-лесно, отколкото ако искат нещо повече от теб. Трябва да изградиш един изцяло нов образ за клиента, да събориш някои стени между двама ви, а това е трудно.", споделя актрисата.

Тя разкрива, че открива по нещо красиво във всеки клиент, но не е изпитвала привличане към нито един от тях.

"Аз съм хомосексуална.", признава тя. "Това ми помогна в индустрията, защото не изпитвам чувства към клиентите си и остава само професионалното отношение."

Мисина дори споделя, че таксува клиентите си с по 1000$ на час и 5000$ за по-дълго време. Около 80% от клиентите ѝ са редовни и я посещават от години.

Актрисата и компаньонка разказва, че има специално правило към женените си клиенти. Те трябва да инвестират в брака си и жените си толкова време, колкото прекарват и с нея, не по-малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    17 2 Отговор
    Тоя па, открил топлата вода след 1700 снушения! разбирасе че вс.в секса се върти около жените щото дупките са си техни и ние мъжете ги ползваме само под наем!